SCOPE FinTech Solutions

direct integreren in uw eigen software

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Er kan zo gemakkelijk en snel voldaan worden aan de eisen vanuit de Wwft en Sanctiewet.

Screenshot van SCOPE CDD On Demand tijdens het uitvoeren van een compliance check

Hoe werkt het?

De integratie met SCOPE CDD is een relatief eenvoudige ontwikkelinspanning, waar wij u bij kunnen helpen. Uw software stuurt een vraag (de naam en eventueel geboortedatum van een natuurlijk persoon of de naam van een bedrijf) en vervolgens krijgt u een lijst te zien met alle matches met uw zoekopdracht. U kiest de juiste cliënt en krijgt als antwoord de details over de cliënt te zien. Eventueel zou u ook de details inzichtelijk kunnen laten worden in een gewaarmerkt PDF-rapport. Door de integratie zijn de compliance checks een eenvoudig vraag- en antwoordspel geworden.

Voor de UBO check werkt dit praktisch hetzelfde; Zoek een bedrijfsnaam of een KVK-nummer en krijg als resultaat inzicht in de structuur van het bedrijf en de bijbehorende (mogelijke) UBO’s. Ook hier kunt u ervoor kiezen om de details op te laten nemen in een gewaarmerkt PDF-rapport.

Voor het monitoren is het alleen noodzakelijk dat uw klanten de lijst met personen en bedrijven up-to-date houden, en dat u de afhandeling van eventuele matches verzorgen.

De API-integratie is dit een eenvoudige koppeling, die in enige dagen gerealiseerd kan worden. Wij bieden u onder meer de volgende ondersteuning aan:

  • Gratis testaccounts voor het ontwikkeltraject
  • De SCOPE CDD API
  • Voorbeeldcode voor de API-integratie
  • Support bij het inbouwen in uw eigen software
Vrouw die aan het analyseren is

Partners & Bestaande integraties

De SCOPE CDD API is dus interessant voor u als u als aanbieder van een totaalpakket voor derden uw oplossing wil verrijken met Wwft/CDD/AML controles. Verrijk uw productaanbod met SCOPE CDD, zodat wij samen uw klanten nog beter kunnen bedienen. Bekijk via onderstaande links de partners die onze SCOPE CDD oplossingen hebben ingebouwd.

Yes-Co

Yes-co beschikt over een automatiseringssysteem speciaal voor makelaars en vastgoedbeheerders. Ze hebben een uniek concept: het automatiseringssysteem, met de kwaliteit van een volledig CRM-systeem, kan gratis worden aangeschaft en vervolgens naar wens worden aangevuld met betaalde apps uit de App Market.

Xitres

Specialist in IT-oplossingen voor vastgoed. Met realtime marktinzichten en unieke CRM-oplossingen brengen wij vraag en aanbod van woningen bij elkaar. Xitres is de nieuwe naam van Nieuwbouw Nederland. De laatste jaren hebben we onze Vastgoed IT dienstverlening en de organisatie flink uitgebreid. Hierdoor dekte de oude bedrijfsnaam niet meer de lading.

Mijn kantoor

Mijn Kantoor levert een CRM en ERP cloud platform met een architectuur die er op is gericht om klanten van het accountantskantoor excellente dienstverlening te bieden. Het koppelt en integreert met accountancy applicaties op het gebied van administratie, loonverwerking, fiscale aangiften of dossier. Het CRM is geïntegreerd met de klant- en teamcommunicatie, klant processen, taken en het online dossier.

Finact

Finact ontwikkelt webbased financiële en actuariële rekenmodules en applicaties welke betrekking hebben op het pensioen- en verzekeringsvakgebied. Naast de software welke wij zelf exploiteren ontwikkelen wij tevens financiële en actuariële applicaties voor derden. Hierbij kunt u denken aan webservices, portalen en planners welke in andere websites kunnen worden geïntegreerd.

vidua vastgoed

Vidua Vastgoed ontwikkelt samen met partners producten voor makelaars, hypotheekadviseurs, geldverstrekkers en notarissen binnen de vastgoedmarkt. Een van de producten is de tijdbesparende Wwft-check van Vidua Wonen voor adviseurs om het klantonderzoek uit te voeren dat volgens de Wwft verplicht is.

WMS Technology

WMS Technology is leverancier van een state-of-the art Wealth & Asset Management platform, waarmee vermogensbeheerders makkelijk hun cliënten en assets kunnen beheren en wat geoptimaliseerd is voor een zo laag mogelijke administratieve last. WMS Technology heeft diverse CDD producten van SCOPE FinTech Solutions in haar platform geïntegreerd, waardoor gebruikers van het platform op een gebruiksvriendelijke en eenvoudige manier CDD controles kunnen uitvoeren.

Dapas Software

Dapas Software is een innovatieve IT-dienstverlener, die accountants- en administratiekantoren helpt om meer grip te krijgen op hun werk- en of riskprocessen. In nauwe samenwerking met klanten en partners wordt de beste IT-dienstverlening geleverd.

eerlijk bieden

Eerlijk Bieden is een volledig onafhankelijk keurmerk voor makelaars dat de consument een 100% eerlijk biedproces garandeert. Dankzij de inzet van slimme biedsoftware en audits draagt Eerlijk Bieden bij aan een eerlijk koopproces!

kpn pim

Een Persoonlijke identiteit Manager, een digitale kluis, geeft controle en inzicht in online gebruik van persoonsgegevens. Zoals leeftijd, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres. Er zijn veel verschillende situaties waar het inzetten van een persoonlijke kluis app een slimme keuze is voor je klanten. PiM kun je op heel veel manieren gebruiken, zowel online als offline.

Alle voordelen op een rij
  • Betrouwbare data van Acuris Risk Intelligence, rechtspraak registers en de Kamer van Koophandel voor het best haalbare eindresultaat.
  • De beste verslaglegging van de uitgevoerde controles eventueel in de vorm van een verzegeld en gewaarmerkt PDF-rapport voor in de administratie, maar ook als bewijs voor uw toezichthouder.
  • Continue monitoring van relatie. Personen en/of bedrijven kunnen worden toegevoegd aan een monitoringlijst. Zo wordt veel tijd bespaard en blijven de klantdossiers up-to-date.
  • Tijd besparen met de UBO check. Zodra de UBO’s zijn geïdentificeerd kan er direct worden doorgestart met de compliance checks voor de natuurlijke personen en bedrijven.
  • Lage entree investering door de eenvoudige en snelle integratie. SCOPE CDD API neemt u veel programmeerwerk uit handen, zo dat u snel kunt starten.
  • Continue doorontwikkeling van de SCOPE CDD API. Zowel de techniek als de wet- en regelgeving zijn continu in beweging en aan verandering onderhevig, SCOPE FinTech beweegt daarin mee.
Onze klanten & Partners

Lees hier eerdere ervaringen van onze klanten en partners met een SCOPE API.

Hessel de Haan
Hessel de Haan- NNEK
Lees verder
"Het SCOPE CDD platform kan door de uitgebreide API snel en goed in ons platform geïntegreerd worden en SCOPE biedt hierbij de nodige ondersteuning en begeleiding."
Steven Sarphatie
Steven Sarphatie- Wijs & Van Oostveen
Lees verder
"Door de integratie met SCOPE CDD bespaart Wijs & Van Oostveen op personele inzet en doorlooptijd van het CDD intake / review proces en verbetert daarmee de service aan cliënten."
Yes-Co
Lees verder
"Met de volledig geïntegreerde Wwft en UBO-checks via de CDD On Demand oplossing van SCOPE FinTech Solutions, maken we het voor de gebruikers van onze makelaarssoftware een stuk makkelijker om de verplichte checks te doen. De checks worden via het systeem bij een relatie gestart, en het gecertificeerde PDF-document komt automatisch weer terug bij de betreffende relatie. Dus met slechts één druk op de knop, een snelle en volledige check, waarmee onze klanten aan hun verplichtingen kunnen voldoen. Zo makkelijk kan het zijn!"
Jolbert ten Napel
Jolbert ten NapelXitres
Lees verder
"Wij zochten naar een solide en bewezen oplossing voor de controle van Wwft, Sancties, PEP en Insolventie. Voor ons als CRM-leverancier is de stabiliteit van de koppeling van belang. Voor onze opdrachtgevers, zoals Vesteda en REBO Vastgoedmanagement, is een trackrecord op het gebied van FinTech van belang. SCOPE FinTech Solutions voldoet perfect aan deze wensen. Daarnaast begrijpen wij elkaar als ervaren IT-leveranciers onder elkaar. Daardoor kunnen wij gezamenlijk sneller tot betere oplossingen komen voor onze opdrachtgevers."
Ronald Carpentier
Ronald CarpentierVidua vastgoed
Lees verder
"In SCOPE hebben we een mooie partner gevonden voor nieuwe Wwft-dienstverlening die we aan het ontwikkelen zijn. We zien uit naar onze samenwerking!"
Previous
Next

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.