SCOPE FinTech Solutions

Blog

Corruptie in 2023 Een Wereldwijd Overzicht
Informatie

Corruptie in 2023: Een Wereldwijd Overzicht

In 2023 blijft corruptie een groot probleem dat landen over de hele wereld treft. De Corruption Perceptions Index (CPI) geeft een inzicht in de mate waarin corruptie wordt waargenomen in 180 landen. Lees hier de het 2023 rapport!

Lees meer »
Integreren
Informatie

Integreren

Een groot deel van de prospects en klanten waar we vanuit SCOPE mee in gesprek raken over het uitvoeren van clientonderzoeken en/of CDD-checks willen weten hoe ze dit kunnen integreren in hun bestaande processen, werkmethoden en/of systemen. Een hele logische vraag natuurlijk en hiervoor heeft SCOPE de CDD API gemaakt, maar hoe werkt dat nou precies?

Lees meer »
Hoogtepunten 2023
Informatie

Hoogtepunten 2023

Check de hoogtepunten van SCOPE FinTech Solutions uit 2023. Ook benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Lees meer »
Risicobeoordeling en de Wwft
Informatie

Risicobeoordeling en de Wwft 

De Wwft, oftewel de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme, is een reeks voorschriften die beogen witwassen en financieren van terrorisme te

Lees meer »

Meest bekeken blogs:

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.