SCOPE FinTech Solutions

Risicobeoordeling on demand

Als dienstverleners heeft u risicobeoordelingen van uw cliënten nodig in het kader van de Wwft en voor het uitvoeren van werkzaamheden. Veelal beschikt u niet over het juiste gereedschap en de benodigde kennis en kunde om deze uit te voeren.  U wilt veilig zaken doen door vast te stellen met wie u zaken doet. Ook moet u voldoen aan de eisen uit de Wwft.

Middels de CDD webversie is het mogelijk om CDD in uw browser te bekijken. Er kan zo gemakkelijk en snel voldaan worden aan de eisen vanuit de Wwft en Sanctiewet.

Scope Productfotos

Risicobeoordeling van uw cliënten

Wij begrijpen als geen ander dat de Wwft poortwachtersfunctie wordt gezien als een afleiding van het echte werk. Customer Due Diligence is een vak, dat weten wij uit ervaring. Samen met onze cliënten en partners hebben wij een oplossing voor u gecreëerd.   

Centraal in onze oplossing staat het cliëntenonderzoekrapport waarin alle benodigde compliance controles worden uitgevoerd. Na het invoeren van een naam, geboortedatum en nationaliteit kan dit rapport worden opgevraagd. Het cliëntenonderzoeksrapport kan ook worden voorzien van een risicobeoordeling op basis van uw eigen risicobeleid. Uw eigen risicobeoordeling bepaalt of u verantwoord zaken kan doen met de relatie.    

Als u meer wilt weten om Wwft compliant veilig zaken te doen kunt u een proefaccount aanvragen.    

Het opzetten en uitvoeren van een risicobeleid met onze oplossing leidt tot veiliger zaken doen en  Wwft compliant handelen. Al met al vermindert het gebruik van onze producten uw risico’s op reputatie- en imagoschade en voorkomt het boetes van de financiële autoriteiten. 

Dit leidt af van uw dagelijkse bezigheden en daarom hebt u hulp nodig om te voldoen aan de Wwft. Wij helpen u graag zodat u zich op uw cliënten kan richten. Zelf ervaren hoeveel tijd u kunt besparen?

Vraag dan snel een proefaccount aan.   

Scope Productfotos
Controlepunten
Cliëntenonderzoek

Door een cliëntenonderzoek uit te voeren, leert u uw klant beter kennen. Voordat u een transactie of (bemiddelings-) opdracht uitvoert, een zakelijke overeenkomst sluit of diensten levert aan uw cliënt, dient u uw cliënt te screenen. 

Hierbij moet u bijvoorbeeld de identiteit van de cliënt en/ of UBO vaststellen, controleren en vastleggen en controleren of de cliënt voor zichzelf of voor een ander optreedt en hier ook voortdurende controle op kunnen uitoefenen.  

Stap 1 CDD On Demand
Stap 1

Voer de naam, geboortedatum en land of bedrijfsgegevens van uw cliënt in.

Stap 1 CDD On Demand 1
Stap 2

Start het online cliëntenonderzoek.

Stap 1 CDD On Demand 2
Stap 3

Ontvang een gewaarmerkt rapport met de resultaten als bewijs van het uitgevoerde onderzoek.

Onze klanten & Partners

Lees hier eerdere ervaringen van onze klanten en partners.

0
Hessel de Haan- NNEK
Lees verder
"Het SCOPE CDD platform kan door de uitgebreide API snel en goed in ons platform geïntegreerd worden en SCOPE biedt hierbij de nodige ondersteuning en begeleiding."
Naamloos 1 2
Veronique van Oosterom- Hendrix & Huybregts Makelaars
Lees verder
"Al enige tijd zijn wij op zoek geweest naar een eerlijke partij die ons kon helpen met het checken van onze klanten volgens de richtlijnen. Na een aantal negatieve ervaringen met opdringerige partijen hadden wij de hoop opgegeven, totdat wij in aanmerking kwamen met CDD On Demand. Hierbij vonden wij alles wat we nodig hadden. Een makkelijk werkend systeem, vrolijke medewerkers, beloftes die nagekomen worden en direct hulp waar nodig. Wij zijn zeer tevreden en hebben hierdoor veel tijd gewonnen. CDD On Demand raden wij iedereen aan!"
Download
Steven Sarphatie- Wijs & Van Oostveen
Lees verder
"Door de integratie met SCOPE CDD bespaart Wijs & Van Oostveen op personele inzet en doorlooptijd van het CDD intake / review proces en verbetert daarmee de service aan cliënten."
Schenk Makelaars 2
Bea Sas- Schenk Makelaars
Lees verder
"Wij zijn overgestapt naar CDD On Demand omdat het programma snel en vooral gebruiksvriendelijk is. Hiermee hebben wij als vastgoedexpert op een snelle en gemakkelijke manier ons volledige compliance dossier op orde, conform de laatste wet- en regelgeving. Tevens word je bij eventuele vragen over de resultaten van een rapport altijd snel, vriendelijk en deskundig geholpen."
Vorige
Volgende

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.