SCOPE FinTech Solutions

Eenvoudig en voordelig Wwft-controles uitvoeren? Nu ook in de Mijn Kantoor App

Screenshot uit de software van Mijn Kantoor

SCOPE FinTech Solutions, expert op het gebied van cliëntonderzoeken en risicobeoordelingen en thuis in de wereld van de financiële en juridische dienstverlening, is een samenwerking aangegaan met Mijn Kantoor, het platform voor online samenwerken voor accountants. Deze samenwerking is erop gericht om gebruikers van de Mijn Kantoor app snel en gemakkelijk Wwft-controles te kunnen laten uitvoeren. 

SCOPE FinTech Solutions beschikt over een uitgebreide en traceerbare CDD-controle. Er worden automatisch gegevens van diverse bronnen opgevraagd over de ingevoerde persoon of bedrijf. Na een snelle implementatie kunnen Mijn Kantoor App-gebruikers nu ook gebruikmaken van de functionaliteiten van CDD On Demand. Zij kunnen direct van de Mijn Kantoor App compliance checks uitvoeren en deze informatie opslaan bij hun cliënten. De resultaten zijn zeer uitgebreid en de uitkomst van een controle is een gewaarmerkt rapport met alle informatie.  

Mijn Kantoor App is gebouwd door accountants voor accountants. Het platform borgt compliance met betrekking tot de Wwft, klantacceptatie, NV COS en AVG. Dankzij het partnership met SCOPE FinTech Solutions wordt niet alleen aan de laatste eisen van de Wwft voldaan, maar kunnen Wwft-processen nu ook nog eens een stuk sneller uitgevoerd worden.

Screenshot 1024x512 1

Waarom SCOPE FinTech Solutions?

Mijn Kantoor heeft gekozen om te integreren met de CDD On Demand-oplossing van SCOPE FinTech Solutions vanwege de uitgebreide koppelingsmogelijkheden met de gebruiksvriendelijke API. Daarnaast blijft SCOPE FinTech Solutions de producten continu door verbeteren waardoor het voldoet aan de laatste eisen van de Wwft.

De reden dat Mijn Kantoor heeft gekozen voor het integreren van de CDD On Demand oplossing van SCOPE FinTech Solutions zit in de combinatie van de kwaliteit van het product en de uitgebreide mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid van de API. Daarnaast biedt SCOPE hele goede ondersteuning en begeleiding bij het integratie traject en wordt het CDD On Demand platform constant verbeterd, uitgebreid en aangepast aan de laatste eisen van de Wwft, waardoor wij ook naar de toekomst toe altijd voorzien blijven van een adequate oplossing.

Beveiligd platform van Mijn Kantoor

Accountants kiezen voor Mijn Kantoor omdat het voldoet aan de eisen die de NBA stelt om aan de AVG, Wwft en beroepsregels te kunnen voldoen. Het gebruik van Mijn Kantoor elimineert mail en post dus is er veel minder kans op een datalek. Daarnaast kunnen klanten documenten rechtstreeks in het dossier van de accountant (geen tussenopslag) uploaden en is er een volledige audittrail per bestand door koppeling met het werkproces. De communicatie wordt versleuteld en opslagen op een server in Frankfurt (Duitsland). Als laatste is er optimale toegangs- en databeveiliging naar de laatste standaarden der techniek.

Mijn Kantoor biedt een krachtig CRM, gekoppeld aan dossiers en communicatie, volledig AVG-proof voor accountants. Het is hierbij o.a. mogelijk om standaard werkprocessen te automatiseren in workflows. Dit borgt de kwaliteit van werken omdat alle activiteiten zijn gekoppeld aan het dossier, het CRM en de klantcommunicatie. De workflow geeft belangrijke stuurinformatie over de doorlooptijd, voortgang en status van producten. Daarnaast kan er op eenvoudige wijze vanaf een plek bestanden worden ontsloten.

SCOPE FinTech Solutions wenst de klanten van Mijn Kantoor veel succes met het gebruik van de software!

Ook benieuwd hoe uw software met CDD On Demand kan integreren? Neem vandaag nog contact met ons op via 06-11400519 (Bas van der Veer)!

Picture of Talitha Dirven
Talitha Dirven
Ik ben Talitha Dirven en werkzaam als Finance & Operations Manager bij SCOPE FinTech Solutions. Ik schrijf veel content over de voordelen van onze software en op welke manier klanten het in de praktijk het beste kunnen inzetten zodat ze optimaal van de voordelen gebruik maken. De markt is enorm dynamisch qua nieuws, veranderingen in wet- & regelgeving, duidelijkheid over de toepassing ervan en technologische ontwikkelingen en om hier allemaal goed van op de hoogte te blijven bezoek ik samen met mijn collega’s veel kennisbijeenkomsten, evenementen en zorgen we dat we de belangrijke ontwikkelingen verwerken in onze content en delen met onze klanten en partners via onze website, nieuwsbrieven en bijeenkomsten. Mijn blogs en nieuws vind je hier.

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.