SCOPE FinTech Solutions

Partners

Word vandaag nog een partner bij SCOPE FinTech Solutions en geniet van alle voordelen van het partnerschap.

Samenwerken met de juiste organisaties is van het grootste belang bij het ontwikkelen en leveren van de beste CDD-oplossingen. Wij willen samenwerken met toonaangevende professionals op het gebied van gegevens, hosting en wet- en regelgeving. Deze veelzijdige partnerschappen geven ons een voorsprong bij het perfectioneren van ons product, terwijl we voorop blijven lopen in een steeds veranderend digitaal landschap.

We kijken uit naar het voortdurend versterken van onze relaties en het uitrollen van eersteklas oplossingen!

Scope IDV

Product Ontwikkeling & Techniek

Microsoftazure PP

Microsoft Azure

SCOPE FinTech Solutions is al ruim twintig jaar Microsoft Partner en heeft hiermee aan alle eisen voldaan die aan deze status verbonden zijn. Dit houdt onder meer een minimaal vereist aantal Microsoft Certified Professionals (MCP) in. Daarnaast biedt het ontwikkelingsplatform van Microsoft een solide fundament voor nieuwe ontwikkelingen, waarmee de software-oplossingen van SCOPE FinTech Solutions sneller en gemakkelijker integreren met andere toepassingen. Een aantal pluspunten van Microsoft Azure:

Beveiliging Microsoft Azure helpt om klantgegevens veilig te houden. Privacy: Microsoft Azure geeft klanten eigendom en controle over hun gegevens. Naleving: Microsoft Azure voldoet aan wereldwijde normen. Betrouwbaarheid en flexibiliteit: Microsoft Azure houdt uw applicaties draaiend en uw gegevens beschikbaar.

Acuris PP

Acuris Risk Intelligence

Acuris Risk Intelligence levert data, die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de verplichte achtergrondcontroles van personen en bedrijven met de Cloud Service van CDD On Demand. Acuris Risk Intelligence is een wereldwijd opererende specialist in nieuws, onderzoek, analyse en data voor financiële professionals.

Sinds de oprichting in 2000 is Acuris Risk Intelligence een groeiende onderneming gericht op informatiemerken, verenigd door gemeenschappelijke kenmerken zoals sectorkennis, analytische vaardigheden, eigen gegevens en oplossingen voor het bieden van maximale waarde. 

Logo IDenfy

IDenfy

iDenfy is de partner op het gebied van de identificatie- en verificatie oplossing van SCOPE FinTech Solutions. iDenfy is een vooraanstaand bedrijf gespecialiseerd in online IDentificatie- en Verificatiediensten, (ID&V). De samenwerking is gericht op het integreren van iDenfy’s state-of-the-art identificatie- en verificatietechnologie in de Customer Due Diligence (CDD) software van SCOPE.

SCOPE FinTech Solutions integreert de identificatie- en verificatieoplossingen van iDenfy om een naadloze en efficiënte ervaring te bieden aan haar klanten. De integratie stelt SCOPE in staat om geavanceerde functies zoals documenten check, -validatie en gezichtsvalidatie aan te bieden.

Eurius PP

Eurius

Het advocaten kantoor Eurius is de specialist op het gebied van Europese AML/CFT wet- &  regelgeving en adviseert en begeleidt SCOPE FinTech Solutions in het product ontwikkelproces om ervoor te zorgen dat de functionaliteiten binnen de software in lijn blijven met de wet- & regelgeving. Eurius doet dit vanuit een ruime praktijk ervaring van procederen namens klanten tegen diverse toezichthouders over Wwft/AMLgerelateerde cases. 

Dpo PP

DPO Consultancy

DPO Consultancy is een expert op het gebied van privacy & data protectie. DPO Consultancy vervult een toezichthoudende rol bij SCOPE FinTech Solutions en levert de zogenaamde Data Protection Officerdie toeziet op de naleving van alle richtlijnen en procedures met betrekking tot het voldoen aan de GDPR (AVG) en de rapportages over dit toezicht verzorgt. 

Kvk PP

KVK

Voor een onderzoek naar Nederlandse UBO’s en concernverbanden en dataverrijking van ondernemingen maken de SCOPE CDD-oplossingen gebruik van de data van de Kamer van Koophandel. 

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.