SCOPE FinTech Solutions

Emily Systems en SCOPE FinTech Solutions kondigen innovatieve samenwerking aan

Samenwerking Emily

Emily Systems B.V., leverancier van een multidisciplinaire administratieve softwareoplossing voor financiële dienstverleners, en SCOPE FinTech Solutions, expert in clientonderzoek en risicobeoordeling, hebben vandaag hun intentie aangekondigd om samen te werken. Deze samenwerking heeft tot doel financiële instellingen te voorzien van een geïntegreerde oplossing voor de administratieve organisatie en CDD-compliance onderzoek.

Emily Systems

Sinds de oprichting heeft Emily Systems zich gevestigd als het betrouwbare systeem voor banken, vermogensbeheerders, depositaries, administrateurs, brokers, family offices en (pensioen)fondsbeheerders. De Emily product suite is een on-premise softwareoplossing die de financiële administratie integreert met zowel de beleggingsadministratie als mede de participanten administratie.  Emily is gespecialiseerd in het opslaan, verwerken en rapporteren van data voor zowel verplichte wettelijke rapportages als management- en signaleringsrapportages waaronder transaction- en cashflow monitoring. Emily staat bekend als het perfecte alternatief voor organisaties die hun kritische bedrijfsprocessen niet langer willen delegeren aan externe partijen, of dat nu om inhoudelijke of economische redenen is.

SCOPE FinTech solutions

SCOPE FinTech Solutions onderscheidt zich door haar klantgerichte aanpak bij het uitvoeren van clientonderzoeken en risicobeoordelingen. Gezien de toenemende regelgeving, waaronder de Wwft en de Sanctiewet, is het van essentieel belang voor financiële instellingen om grondig te screenen voordat zakelijke relaties worden aangegaan. SCOPE helpt klanten niet alleen te voldoen aan wettelijke verplichtingen, maar ook om reputatieschade en andere potentiële problemen te voorkomen door te waarschuwen voor relaties die een verhoogd risico kunnen opleveren.

Tussenplaatje

Innovatieve Samenwerking

Deze samenwerking tussen Emily en SCOPE belooft een krachtige combinatie te zijn die financiële instellingen een holistische aanpak biedt voor zowel administratieve organisatie als CDD-compliance. Klanten kunnen rekenen op efficiëntie, veiligheid en naleving van regelgeving, allemaal binnen één geïntegreerde oplossing. “We zijn verheugd om samen te werken met SCOPE FinTech Solutions”, aldus Maryn de Waal, Directeur bij Emily Systems. “Onze gecombineerde expertise zal ons in staat stellen om onze klanten nog beter te bedienen.” “In een wereld waarin gegevensbeheer en compliance elkaar kruisen, symboliseert deze samenwerking een mijlpaal. Door de krachten van Emily Systems en SCOPE FinTech Solutions te bundelen, creëren we een synergie die zowel revolutionair als essentieel is voor de financiële sector. We zijn enthousiast over wat we gezamenlijk kunnen bereiken en de waarde die we onze klanten kunnen bieden’’, aldus Bas van der Veer, Salesmanager bij SCOPE FinTech Solutions. De exacte details van de samenwerking en de geplande productreleases zullen in de komende maanden bekend worden gemaakt.

Maryn De Waal

Maryn de Waal, Emily Systems

Bas Van Der Veer

Bas van der Veer, SCOPE FinTech Solutions

Picture of Talitha Dirven
Talitha Dirven
Ik ben Talitha Dirven en werkzaam als Finance & Operations Manager bij SCOPE FinTech Solutions. Ik schrijf veel content over de voordelen van onze software en op welke manier klanten het in de praktijk het beste kunnen inzetten zodat ze optimaal van de voordelen gebruik maken. De markt is enorm dynamisch qua nieuws, veranderingen in wet- & regelgeving, duidelijkheid over de toepassing ervan en technologische ontwikkelingen en om hier allemaal goed van op de hoogte te blijven bezoek ik samen met mijn collega’s veel kennisbijeenkomsten, evenementen en zorgen we dat we de belangrijke ontwikkelingen verwerken in onze content en delen met onze klanten en partners via onze website, nieuwsbrieven en bijeenkomsten. Mijn blogs en nieuws vind je hier.

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.