SCOPE FinTech Solutions

Klantcase Yes-co

Klantcase Yes-Co

Integratie

Gezien Yes-co staat voor het maximaal ondersteunen van makelaars, zochten zij naar een module waarmee makelaars op een eenvoudige manier konden voldoen aan de verplichtingen vanuit de Wwft en Sanctiewet. In CDD On Demand hebben ze deze module gevonden. Vanaf heden kunnen de makelaars, door middel van een API-integratie, gewoon binnen hun vertrouwde systeem hun Wwft-checks en UBO-checks uitvoeren.

Met deze volledig geïntegreerde checks kunnen makelaars via hun eigen systeem de verplichte Wwft- en UBO-checks uitvoeren. Na activatie de apps, kunnen de checks op een simpele manier voor alle relaties uit het systeem gestart worden.

Na het controleren en verzamelen van alle gegevens, wordt er automatisch een rapport gegenereerd met daarin alle resultaten. Het uitvoeren van de checks en het documenteren van de genomen stappen in het kader van het verplichte cliëntenonderzoek wordt voor makelaars zo een simpele handeling! Het grote voordeel daarbij is, dat het rapport netjes als gewaarmerkte PDF weer in het Yes-co systeem terugkomt, bij de betreffende relatie en/of object!

 

Voordelen klanten

Het grootste voordeel voor onze makelaars is dat ze alles op één plek kunnen houden. Het volledige cliënt profiel inclusief controles is gewoon beschikbaar in hun eigen vertrouwde systeem. Doordat makkelijk te gebruiken is en erg overzichtelijk voor de makelaars kunnen ze op een eenvoudige manier voldoen aan de Wwft en Sanctiewet.

Waarom CDD On Demand Yes-co heeft voor de Wwft- en UBO-checks gekozen voor een samenwerking met CDD on Demand, omdat ze met hen snel en gemakkelijk konden schakelen en via de bestaande API een systeem koppeling genereren. De ondersteuning van CDD on Demand is prima en de lijntjes zijn kort, zodat wij als Yes-co kunnen doen waar we goed in zijn: het maximaal ondersteunen van makelaars!

Terugkijken op een succesvolle samenwerking 

In aanloop naar de lancering van de Wwft-check en de UBO-check is er veel communicatie over een weer geweest. Er is goed naar elkaars wensen geluisterd en dat heeft geresulteerd in een mooie samenwerking. Door de juiste ondersteuning vanuit SCOPE FinTech waren we instaat de Wwft-check en UBO-check binnen een korte tijd te realiseren. Onze makelaars zullen blij zijn met onze keuze voor CDD On Demand!

Logo Yes Co Dark

Over Yes-co

Yes-co beschikt over een automatiseringssysteem speciaal voor makelaars en vastgoedbeheerders. Ze hebben een uniek concept: het automatiseringssysteem, met de kwaliteit van een volledig CRM-systeem, kan gratis worden aangeschaft en vervolgens naar wens worden aangevuld met betaalde apps uit de App Market. Het systeem biedt zo de perfecte uitkomst voor het beheren van relaties, projecten, agenda, e-mail etc.

Wilt u meer weten over ons project bij Yes-co of over wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met onze salesmanager Bas van der Veer, te bereiken via 023-5179200 of b.vanderveer@scope.nl.

Picture of Talitha Dirven
Talitha Dirven
Ik ben Talitha Dirven en werkzaam als Finance & Operations Manager bij SCOPE FinTech Solutions. Ik schrijf veel content over de voordelen van onze software en op welke manier klanten het in de praktijk het beste kunnen inzetten zodat ze optimaal van de voordelen gebruik maken. De markt is enorm dynamisch qua nieuws, veranderingen in wet- & regelgeving, duidelijkheid over de toepassing ervan en technologische ontwikkelingen en om hier allemaal goed van op de hoogte te blijven bezoek ik samen met mijn collega’s veel kennisbijeenkomsten, evenementen en zorgen we dat we de belangrijke ontwikkelingen verwerken in onze content en delen met onze klanten en partners via onze website, nieuwsbrieven en bijeenkomsten. Mijn blogs en nieuws vind je hier.

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.