SCOPE FinTech Solutions

Over ons

Bij SCOPE FinTech Solutions draait alles om het helpen van onze klanten bij het uitvoeren van clientonderzoeken en het maken van de risicobeoordeling voordat ze een zakelijke relatie met de beoogde client aangaan. Dit is niet alleen een wettelijke verplichting vanuit de Wwft en Sanctiewet, maar kan ook reputatieschade en andere problemen voorkomen door geen zakelijke relaties aan te gaan met partijen die een verhoogd risico met zich mee brengen.

Shutterstock 357306383

Cultuur & mindset

SCOPE FinTech Solutions heeft de ambitie om een van de belangrijkste spelers op de Nederlandse en Europese markt te zijn op het gebied van Anti-Witwassoftware. Ambitie hebben is leuk, maar het waarmaken van ambities gebeurt door mensen en in het geval van SCOPE beschikken we over een uiterst ervaren en gemotiveerd team van mensen. SCOPE kent een open cultuur waarin medewerkers de ruimte krijgen om zichzelf te ontplooien en ontwikkelen, uiteraard in lijn met de strategie en doelen van het bedrijf.

Onze klanten en partners zijn onze belangrijkste bron van marktinformatie en alles draait om het leveren van meerwaarde aan deze klanten en partners in de vorm van onze software en services. Co creatie en kennisdeling staan aan de basis van het door ontwikkelen van onze software producten, uiteraard in combinatie met onze eigen visie op de markt en toekomst van software.

Ons Team

Het helpen van klanten & partners en het ontwikkelen van de software doen we vanuit ons hoofdkwartier aan de Wijkermeerstraat te Hoofddorp.

Bas
Bas van der VeerSalesmanager
Lees verder
"Bij SCOPE FinTech Solutions streven we niet alleen naar het sluiten van deals, maar naar het bouwen van bruggen tussen technologie en echte wereldoplossingen. Als salesmanager is mijn doel niet alleen om te verkopen, maar om partnerschappen te smeden die de toekomst van CDD vormgeven."
Sagar
Sagar RohrbachBusiness Analist
Lees verder
"In elke analyse schuilt een verhaal, en bij SCOPE FinTech Solutions ontdekken en vormen we die verhalen om bedrijven te helpen hun ware potentieel te realiseren. Als business analist en implementatiespecialist is mijn doel niet alleen om cijfers en feiten te begrijpen, maar om de dromen en aspiraties van onze klanten tot leven te brengen."
ERIC
Eric PieterseDeveloper
Lees verder
"In de kern van elke code ligt een oplossing, een potentieel om de wereld te transformeren. Bij SCOPE FinTech Solutions bouwen we niet alleen software, maar leggen we als developer de fundering voor een duurzamere, slimmere FinTech toekomst."
Fred Linkedin. Png 1
Fred van 't HoffCEO
Lees verder
"Bij SCOPE FinTech Solutions zien we niet alleen de horizon van financiële technologie, we bepalen hem. Als CEO ben ik getuige van de kracht van innovatie en samenwerking, waarbij elke stap vooruit een stap dichterbij is om de financiële wereld efficiënter, transparanter en inclusiever te maken."
Rick
Rick KauwenResearch Engineer
Lees verder
"Elk onderzoek is een reis naar het onbekende, een kans om grenzen te verleggen en nieuwe horizonten te ontdekken. Bij SCOPE FinTech Solutions is het mijn streven als research engineer om niet enkel technologieën te ontdekken, maar om paden te effenen voor de volgende golf van financiële innovatie."
Talitha
Talitha DirvenFinance & Operational Manager
Lees verder
"Financiën en operaties zijn het kloppende hart van elk bedrijf. Bij SCOPE FinTech Solutions streef ik ernaar, als Finance & Operations Manager, om niet alleen balansen in cijfers te creëren, maar ook om harmonie en visie te brengen in elke zakelijke beslissing die we nemen, en zo een stabiele brug te bouwen naar de toekomst van FinTech."
Ruby Hovenier
Ruby HovenierDigital Marketeer
Lees verder
"In een digitale wereld waarin alles constant verandert, is het mijn missie bij SCOPE FinTech Solutions om niet alleen de trends te volgen, maar om ze te vormen. Als Digital Marketeer geloof ik dat het onze verantwoordelijkheid is om innovatie te verbinden met mensen en een toekomst te creëren waarin technologie en menselijkheid hand in hand gaan."
Luuk1
Luuk HeijlaertsAccount & product manager
Lees verder
"Bij SCOPE FinTech Solutions gaat het niet alleen om het beheren van accounts en producten, maar om het creëren van waardevolle verbindingen en innovatieve oplossingen. Als account- en productmanager streef ik ernaar om de kloof tussen klantbehoeften en technologische mogelijkheden te overbruggen, zodat we samen de toekomst van de financiële technologie vormgeven."
Vorige
Volgende

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.