SCOPE FinTech Solutions

Over ons

Bij SCOPE FinTech Solutions draait alles om het helpen van onze klanten bij het uitvoeren van clientonderzoeken en het maken van de risicobeoordeling voordat ze een zakelijke relatie met de beoogde client aangaan. Dit is niet alleen een wettelijke verplichting vanuit de Wwft en Sanctiewet, maar kan ook reputatieschade en andere problemen voorkomen door geen zakelijke relaties aan te gaan met partijen die een verhoogd risico met zich mee brengen.

Over ons pagina SCOPE CDD

cultuur & mindset

SCOPE FinTech Solutions heeft de ambitie om een van de belangrijkste spelers op de Nederlandse en Europese markt te zijn op het gebied van Anti-Witwassoftware. Ambitie hebben is leuk, maar het waarmaken van ambities gebeurt door mensen en in het geval van SCOPE beschikken we over een uiterst ervaren en gemotiveerd team van mensen. SCOPE kent een open cultuur waarin medewerkers de ruimte krijgen om zichzelf te ontplooien en ontwikkelen, uiteraard in lijn met de strategie en doelen van het bedrijf.

Onze klanten en partners zijn onze belangrijkste bron van marktinformatie en alles draait om het leveren van meerwaarde aan deze klanten en partners in de vorm van onze software en services. Co creatie en kennisdeling staan aan de basis van het door ontwikkelen van onze software producten, uiteraard in combinatie met onze eigen visie op de markt en toekomst van software.

Ons Team

Het helpen van klanten & partners en het ontwikkelen van de software doen we vanuit ons hoofdkwartier aan de Wijkermeerstraat te Hoofddorp.

Bas van der Veer
Bas van der VeerSalesmanager
Lees verder
"Bij SCOPE FinTech Solutions streven we niet alleen naar het sluiten van deals, maar naar het bouwen van bruggen tussen technologie en echte wereldoplossingen. Als salesmanager is mijn doel niet alleen om te verkopen, maar om partnerschappen te smeden die de toekomst van CDD vormgeven."
Koen van Haasteren
Koen van HaasterenProductowner
Lees verder
"In een wereld waar technologie de financiële landschappen herdefinieert, streven we bij SCOPE FinTech Solutions naar producten die zowel innovatief als intuïtief zijn. Als productowner ligt mijn passie in het overbruggen van de kloof tussen wat mogelijk is en wat echt nodig is voor onze klanten."
Sagar Rohrbach
Sagar RohrbachBusiness Analist
Lees verder
"In elke analyse schuilt een verhaal, en bij SCOPE FinTech Solutions ontdekken en vormen we die verhalen om bedrijven te helpen hun ware potentieel te realiseren. Als business analist en implementatiespecialist is mijn doel niet alleen om cijfers en feiten te begrijpen, maar om de dromen en aspiraties van onze klanten tot leven te brengen."
Mark Heuzen
Mark HeuzenBusiness Analyst
Lees verder
"Bij SCOPE FinTech Solutions duiken we in de diepten van data, niet om verloren te raken in cijfers, maar om helderheid te vinden in complexiteit. Als business analist streef ik ernaar om elk stuk informatie om te zetten in inzicht en elke uitdaging te zien als een kans om te groeien en te innoveren."
Eric Pieterse
Eric PieterseDeveloper
Lees verder
"In de kern van elke code ligt een oplossing, een potentieel om de wereld te transformeren. Bij SCOPE FinTech Solutions bouwen we niet alleen software, maar leggen we als developer de fundering voor een duurzamere, slimmere FinTech toekomst."
Fred van 't Hoff
Fred van 't HoffCEO
Lees verder
"Bij SCOPE FinTech Solutions zien we niet alleen de horizon van financiële technologie, we bepalen hem. Als CEO ben ik getuige van de kracht van innovatie en samenwerking, waarbij elke stap vooruit een stap dichterbij is om de financiële wereld efficiënter, transparanter en inclusiever te maken."
Rick Kauwen
Rick KauwenResearch Engineer
Lees verder
"Elk onderzoek is een reis naar het onbekende, een kans om grenzen te verleggen en nieuwe horizonten te ontdekken. Bij SCOPE FinTech Solutions is het mijn streven als research engineer om niet enkel technologieën te ontdekken, maar om paden te effenen voor de volgende golf van financiële innovatie."
Talitha Dirven
Talitha DirvenFinance & Operational Manager
Lees verder
"Financiën en operaties zijn het kloppende hart van elk bedrijf. Bij SCOPE FinTech Solutions streef ik ernaar, als Finance & Operations Manager, om niet alleen balansen in cijfers te creëren, maar ook om harmonie en visie te brengen in elke zakelijke beslissing die we nemen, en zo een stabiele brug te bouwen naar de toekomst van FinTech."
Previous
Next

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.