SCOPE FinTech Solutions

Strategisch partnership SCOPE FinTech Solutions en BlueMonks

Strategisch partnership SCOPE FinTech Solutions en BlueMonks

Samenwerken om kyc/aml-naleving te versterken

Met trots kondigen SCOPE FinTech Solutions en BlueMonks aan dat zij een strategisch partnerschap zijn aangegaan om de KYC/AML-naleving voor financiële instellingen te versterken. Door samen te werken, bieden SCOPE FinTech Solutions en BlueMonks klanten de best mogelijke oplossingen voor hun compliance behoeften.

BLUEMONKS

BlueMonks is een organisatie die zich richt op het leveren van op maat gemaakte compliance-oplossingen voor financiële instellingen. BlueMonks is gespecialiseerd in het identificeren en mitigeren van compliance-risico’s en het ondersteunen van hun klanten bij het voldoen aan wet- en regelgeving gericht op het bestrijden van Financial and Economic Crime (FEC), inclusief KYC (Know Your Customer) en AML (Anti-Money Laundering). Daarnaast heeft BlueMonks ook ervaring met Remediation Programma’s, Interim- en Projectmanagement en beschikken zij over professionals in alle lagen van het Three Lines of Defence Model. Voor de betrokkenen in het werkveld biedt BlueMonks tevens trainingen en opleidingen aan, om het bewustzijn en kennis van medewerkers aangaande compliance te vergroten. BlueMonks staat voor hun flexibiliteit en maatwerk aanpak en bedienen klanten in diverse sectoren, waaronder banken, advocaten, verzekeraars en vermogensbeheerders.

SCOPE FinTech Solutions

SCOPE FinTech Solutions is een specialist op het leveren van innovatieve technologische oplossingen voor financiële instellingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in compliance management, risk management en anti-fraude oplossingen. SCOPE FinTech Solutions biedt een breed scala aan producten en diensten, waaronder hun Compliance Management Portal, dat financiële instellingen helpt hun compliance-activiteiten efficiënter te beheren. Met de software kunnen organisaties snel klantrisicoprofielen identificeren, registraties van customer due diligence activiteiten bijhouden, wettelijke rapportageverplichtingen automatiseren en zorgen voor voortdurende naleving van alle toepasselijke regelgeving.

Totaaloplossing voor (financiële) instellingen

Het nieuwe partnerschap combineert de producten en diensten van beide bedrijven en biedt klanten een uitgebreide totaaloplossing. Het Compliance Management Portal van SCOPE FinTech Solutions zal door BlueMonks worden gebruikt als onderdeel van hun propositie, waarin automatisering en manuele verwerking samen komen. Hierdoor kan BlueMonks het end-to-end KYC/AML proces nog beter stroomlijnen en tegelijkertijd aanvullende diensten leveren, zoals remediation trajecten en het opzetten en inrichten van optimale en efficiënte KYC-processen. 

CEO van SCOPE FinTech Solutions, Fred van ’t Hoff: “We zijn erg enthousiast over deze samenwerking met BlueMonks. Door samen te werken kunnen we onze klanten een nog uitgebreider pakket oplossingen bieden waarmee ze aan al hun wettelijke vereisten kunnen voldoen.”

Managing Director van BlueMonks, Mark van Wijk, voegt toe: “Ons doel is altijd geweest om onze klanten de best mogelijke service te bieden als het gaat om het beheer van hun compliance activiteiten. Door samen te werken met SCOPE FinTech Solutions kunnen we nu een nog completer dienstenpakket aanbieden dat niet alleen voldoet aan de verwachtingen op het gebied van regelgeving, maar deze zelfs overtreft.”

Het partnerschap tussen SCOPE FinTech Solutions en BlueMonks biedt financiële instellingen de mogelijkheid om hun compliance activiteiten efficiënter te beheren en te voldoen aan geldende wet- en regelgeving. Dankzij de totaaloplossing die de twee bedrijven bieden, kunnen financiële instellingen hun klanten op een effectieve en efficiënte manier onboarden, monitoren en beheren.

Logo Bluemonks
Meer informatie over BlueMonks
Foto van Talitha Dirven
Talitha Dirven
Ik ben Talitha Dirven en werkzaam als Finance & Operations Manager bij SCOPE FinTech Solutions. Ik schrijf veel content over de voordelen van onze software en op welke manier klanten het in de praktijk het beste kunnen inzetten zodat ze optimaal van de voordelen gebruik maken. De markt is enorm dynamisch qua nieuws, veranderingen in wet- & regelgeving, duidelijkheid over de toepassing ervan en technologische ontwikkelingen en om hier allemaal goed van op de hoogte te blijven bezoek ik samen met mijn collega’s veel kennisbijeenkomsten, evenementen en zorgen we dat we de belangrijke ontwikkelingen verwerken in onze content en delen met onze klanten en partners via onze website, nieuwsbrieven en bijeenkomsten. Mijn blogs en nieuws vind je hier.

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.