SCOPE FinTech Solutions

SCOPE FinTech Solutions Bekroond als “Top RegTech Solutions Provider in Europe 2024”

SCOPE FinTech Solutions Bekroond als "Top RegTech Solutions Provider in Europe 2024"

SCOPE FinTech Solutions heeft onlangs een prijs ontvangen als “Top RegTech Solutions Provider in Europe 2024”, gepresenteerd door Financial Services Review. Deze jaarlijkse lijst erkent tien vooraanstaande bedrijven in Europa die innovatieve RegTech-oplossingen leveren en de markt significant beïnvloeden. Bas van der Veer, Salesmanager binnen SCOPE FinTech Solutions, deelde zijn inzichten, onze producten en toekomstvisie tijdens een interview met het tijdschrift. Hieronder volgt een uitgebreide blik op hun succesverhaal en de kernpunten uit het gesprek met Bas van der Veer.

De erkenning als “Top RegTech Solutions Provider in Europe 2024” bevestigt de prominente positie van SCOPE FinTech Solutions in de industrie. Door SCOPE’s toewijding aan innovatie, klantgerichtheid en technologische vooruitgang, wordt het bedrijf gezien als sterke kracht in de RegTech-markt. Deze prijs bevestigt onze toewijding aan het leveren van uitstekende RegTech-oplossingen en het ondersteunen van onze klanten bij het navigeren door de Wwft regelgeving.

Bekijk de volledige details van het interview en de toekenning in onderstaande pagina’s.

SCOPE FinTech Solutions Reprint Award RegTech
Foto van Ruby Hovenier
Ruby Hovenier
Ik ben Ruby Hovenier, de digital marketeer bij SCOPE FinTech Solutions. Mijn focus ligt op het bijhouden van het laatste nieuws en de evenementen binnen de FinTech-, KYC, en Wwft-markten. Door voortdurend op zoek te gaan naar de meest recente informatie over deze onderwerpen, zorg ik ervoor dat onze lezers altijd up-to-date zijn. Mijn doel is om nieuwe inzichten te bieden en de lezers te voorzien van nieuwe informatie over de ontwikkelingen in deze sectoren. Je kunt mijn bijdragen vinden op onze website en in onze nieuwsbrieven.

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.