In samenwerking met het onderdeel professional services van BinckBank heeft SCOPE de afgelopen tijd gewerkt aan het integreren van de SCOPE KYC Cloud oplossing met depotbank BinckBank. De eerste stap hierin is gezet. Gebruikers van de SCOPE KYC Cloud oplossing kunnen vanuit de applicatie de benodigde documenten genereren voor het aangaan van de tripartiete overeenkomst tussen de cliënt, vermogensbeheerder en BinckBank. Hiermee wordt een flinke stap gezet in de efficiency en het voorkomen van fouten tijdens het customer boarding proces.

Streven naar innovatie

Slagvaarding samenwerken 

“We hebben dit snel kunnen ontwikkelen, omdat de basis voor de integratie, namelijk de client data,  grotendeels aanwezig was binnen de SCOPE KYC Cloud oplossing en BinckBank zich bijzonder proactief en hulpvaardig opstelt in het samenwerkingstraject”, aldus salesmanager Bas van der Veer van SCOPE marketing technology. Voor de vermogensbeheerders die gebruik maken van BinckBank als depotbank zal dit in de eerstvolgende release beschikbaar worden.

De SCOPE KYC Cloud oplossing

Wil je meer weten over de SCOPE KYC Cloud oplossing of de integratie met BinckBank, neem dan contact met Bas van der Veer via 023-5179200 of b.vanderveer@scope.nl.