SCOPE FinTech Solutions

DAPAS Software is live met CDD On Demand!

Dapas en CDD On Demand zijn live

Afgelopen maandag is DAPAS Software in productie gegaan met CDD On Demand. Vanaf nu kunnen de klanten van DAPAS Software heel eenvoudig compliance checks uitvoeren, direct vanuit de Dapas Compliance Manager. Hierdoor kunnen de klanten van DAPAS (Accountantskantoren en Administratiekantoren) zeer eenvoudig aan de Wwft voldoen en wordt een hoop tijd bespaard.

Na een korte inbouwperiode heeft DAPAS Software de compliance checks toegevoegd aan de DAPAS Compliance Manager. Met de DAPAS Compliance Manager wordt het compliance proces volledig digitaal ondergebracht in één systeem. Er kan direct eenvoudig gestart worden met het gebruik van de software, zonder implementatie of training. Daarnaast beschikken gebruikers altijd over up-to-date vragen, afkomstig van de brancheorganisaties.

Door de toevoeging van CDD On Demand kunnen nu heel eenvoudig bedrijven en personen worden gecontroleerd op onder andere historische en actieve sancties, negatieve media en het curatele- en bewindregister. Na een controle wordt automatisch het gewaarmerkte PDF-rapport met de resultaten opgeslagen in de DAPAS Compliance Manager. Hierdoor beschikken gebruikers altijd over de laatste up-to-date informatie.

Wij zijn blij dat DAPAS Software live is en wensen de gebruikers van de DAPAS Compliance Manager veel succes bij het controleren van de cliënten!

LinkedIn Post 6 1024x550 1

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.