SCOPE FinTech Solutions

SCOPE FinTech Solutions verhuist naar een nieuwe locatie!

We hebben spannend nieuws om te delen: SCOPE FinTech Solutions gaat verhuizen!

Vanaf 8 november zijn wij te vinden op ons nieuwe adres: Spicalaan 1-59, 2132 JG Hoofddorp. Dit betekent een belangrijke stap vooruit voor ons bedrijf, en we kunnen niet wachten om u te verwelkomen in onze nieuwe omgeving. In de periode tot onze verhuizing kan het zijn dat we wat minder goed bereikbaar zijn, maar we doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te blijven.

Een fris begin

Het voelt als de perfecte timing voor deze stap. Onze tijd aan de Wijkermeerstraat heeft ons veel gebracht – geweldige herinneringen, waardevolle lessen, en natuurlijk een sterke basis voor ons werk in de fintech-sector. Toch voelden we dat het tijd was voor iets nieuws, iets dat beter aansluit bij onze ambities en de weg die we de komende jaren willen bewandelen. De verhuizing naar Spicalaan markeert een nieuw hoofdstuk, waar wij nog efficiënter en innovatiever kunnen werken om uw zakelijke behoeften te ondersteunen. Met moderne faciliteiten, een inspirerende werkomgeving en uitstekende bereikbaarheid, zijn we ervan overtuigd dat dit de plek is waar we als team nog meer kunnen bloeien en schitteren.

Wat betekent dit voor u?

Onze verhuizing betekent dat wij op 8 november naar onze nieuwe locatie gaan. Tot die tijd zijn wij mogelijk minder goed bereikbaar. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk te helpen en waarderen uw geduld in deze periode.

We kijken er enorm naar uit om dit nieuwe avontuur aan te gaan en zijn dankbaar voor de steun van ons team, onze klanten en onze partners. Samen gaan we richting een inspirerende toekomst, vol nieuwe kansen en uitdagingen.

Tot ziens aan de Spicalaan!

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op onze nieuwe locatie aan de Spicalaan.

Plan een online kennismakingsgesprek

Wilt u alvast een gesprek inplannen voordat wij op onze nieuwe locatie zitten? Geen probleem! U kunt eenvoudig online een kennismakingsgesprek inplannen met een van onze collega’s door op de onderstaande knop te klikken. Wij kijken ernaar uit om u te spreken en te ontdekken hoe wij u verder kunnen helpen.

Foto van Ruby Hovenier
Ruby Hovenier
Ik ben Ruby Hovenier, de digital marketeer bij SCOPE FinTech Solutions. Mijn focus ligt op het bijhouden van het laatste nieuws en de evenementen binnen de FinTech-, KYC, en Wwft-markten. Door voortdurend op zoek te gaan naar de meest recente informatie over deze onderwerpen, zorg ik ervoor dat onze lezers altijd up-to-date zijn. Mijn doel is om nieuwe inzichten te bieden en de lezers te voorzien van nieuwe informatie over de ontwikkelingen in deze sectoren. Je kunt mijn bijdragen vinden op onze website en in onze nieuwsbrieven.

brochure SCOPE CDD Risk Portal

Ontdek de essentiële componenten en voordelen van het SCOPE CDD Risk Portal voor een effectieve risicobeoordeling. Download de whitepaper om te leren hoe configureerbare criteria en geïntegreerde dataoplossingen uw risicomanagement kunnen versterken.

brochure API

Maak CDD nog makkelijker, integreer CDD-controles direct in uw eigen software omgeving. Of maak gebruik van een van de oplossingen van onze partners waar de CDD controles al in geïntegreerd zijn. Download hier de brochure.

brochure Compliance Management Portal

Met onze kennis- en datapartners hebben wij de juiste gereedschap voor KYC-afdelingen ontwikkeld om uw risicobeoordelingsproces sneller, efficiënter en interessanter voor medewerkers te maken. Lees de voordelen in onze brochure.