SCOPE FinTech Solutions:
CRM, KYC, CDD &
CDD on demand

Vraag een demo aan
"Wij helpen onze klanten met hun klanten"

SCOPE KYC Cloud Portal

De SCOPE KYC Cloud Portal is ontworpen om de Know Your Customer verplichting voor vermogensbeheerders soepel en gestroomlijnd te laten verlopen. De SCOPE KYC Cloud Portal is ontstaan door middel van co-creatie. Wij hebben samengewerkt met de beste experts op onder andere juridisch en user expierence gebied om ervoor te zorgen dat uw know your customer oplossing voldoet aan alle eisen. Zo is de SCOPE KYC Cloud Portal MiFID, MiFID II en AVG compliant. Door het in gebruik nemen van onze know your customer oplossing voorkomt u boetes van de financiële waakhonden en zijn uw gegevens altijd up-to-date opgeslagen in de cloud.

Meer informatie

SCOPE CRM Software

De SCOPE CRM-oplossing is voor het eerst live gegaan ​​in 1987 en heeft de tand des tijds doorstaan. We richten ons voornamelijk op de financiële instellingen, maar onze CRM-software heeft meerdere branchspecifieke oplossingen. Organiseer uw klantcontact in SCOPE CRM en begin met het herkennen van uw klant.

Meer informatie

Nieuws en berichten

Testimonials

"De SCOPE KYC Cloud Portal biedt zowel Asset Code als hun klanten aanzienlijke voordelen, klanten hebben op een zeer gebruiksvriendelijke manier toegang tot hun eigen informatie en KYC-dossier en Asset Code kan hun klanten op een professionele manier beheren."
Marco Hinderink, Asset-Code
‘’Al meer dan tien jaar gelukkig getrouwd met SCPOPE’’
Steven Sarphatie, Wijs & van Oostveen
"Wij geloven dat IT in de toekomst een belangrijk onderdeel is voor vermogensbeheerders. Met de SCOPE KYC Cloud Portal hebben we een innovatieve softwareoplossing voor onze klanten. "
Cees Smit, Today’s Vermogensbeheer

Zie hier enkele KYC teamleden

Vraag demo account aan

Demo aanvragen NL

Scope FinTech Solutions

Wijkermeerstraat 5,
2131HB Hoofddorp
Monday till Friday from 09:00AM till 05:30PM (UTC+1.0)