SCOPE FinTech Solutions:
CRM, KYC, CDD &
CDD On Demand

Meer info
"Wij helpen onze klanten zodat zij hun klanten optimaal kunnen bedienen"

SCOPE KYC Cloud Portal

De SCOPE KYC Cloud Portal is ontworpen om de Know Your Customer verplichting voor vermogensbeheerders soepel en gestroomlijnd te laten verlopen. De SCOPE KYC Cloud Portal is ontstaan door middel van co-creatie. Wij hebben samengewerkt met de beste experts op onder andere juridisch en user expierence gebied om ervoor te zorgen dat uw know your customer oplossing voldoet aan alle eisen. Zo is de SCOPE KYC Cloud Portal MiFID, MiFID II en AVG compliant. Door het in gebruik nemen van onze know your customer oplossing voorkomt u boetes van de financiële waakhonden en zijn uw gegevens altijd up-to-date opgeslagen in de cloud.

Meer informatie

SCOPE CRM Software

De SCOPE CRM-oplossing is voor het eerst live gegaan ​​in 1987 en heeft de tand des tijds doorstaan. We richten ons voornamelijk op de financiële instellingen, maar onze CRM-software heeft meerdere branchspecifieke oplossingen. Organiseer uw klantcontact in SCOPE CRM en begin met het herkennen van uw klant.

Meer informatie

SCOPE CDD On Demand

Er zijn bepaalde instellingen die moeten voldoen aan de eisen van de Wwft. Dit zijn onder meer accountants, administratiekantoren en belastingadviseurs. Ook worden aan notarissen en advocaten verplichtingen opgelegd door de Wwft, indien zij bepaalde werkzaamheden verrichten.

SCOPE CDD On Demand is voor alle instellingen die op een goede, snelle, efficiënte en goedkope manier personen willen checken in het kader van de Wwft, zonder dat er een contract afgesloten hoeft te worden en zonder dat er software geïnstalleerd dient te worden.

Door aan de slag te gaan met onze CDD On Demand oplossing voorkomt u risico op stevige boetes en reputatieschade.

Meer informatie

Blogs and News

Testimonials

"De SCOPE KYC Cloud Portal biedt zowel Asset Code als hun klanten aanzienlijke voordelen, klanten hebben op een zeer gebruiksvriendelijke manier toegang tot hun eigen informatie en KYC-dossier en Asset Code kan hun klanten op een professionele manier beheren."
Marco Hinderink, Asset-Code
‘’Al meer dan tien jaar gelukkig getrouwd met SCOPE’’
Steven Sarphatie, Wijs & van Oostveen
"Wij geloven dat IT in de toekomst een belangrijk onderdeel is voor vermogensbeheerders. Met de SCOPE KYC Cloud Portal hebben we een innovatieve softwareoplossing voor onze klanten. "
Cees Smit, Today’s Vermogensbeheer

Meet some of our KYC team members

Request a demo account

Selecteer een geldig formulier

Scope FinTech Solutions

Wijkermeerstraat 5,
2131HB Hoofddorp
Monday till Friday from 09:00AM till 05:30PM (UTC+1.0)