SCOPE is natuurlijk ons state-of-the-art CRM systeem, maar hoe werkt SCOPE nou eigenlijk? En waarom zou je voor SCOPE kiezen, in plaats van alles bijhouden in Excel?

In samenwerking met Coolermedia hebben wij een handig animatiefilmpje gemaakt waarin kort en bondig wordt uitgelegd wat SCOPE is, wat SCOPE doet en waarom SCOPE veel handiger is dan een Excel bestand. De functies van SCOPE CRM bevatten onder andere:

Unieke SCOPE CRM features:

  • Door middel van het unieke ontkoppelde data model, staan alle personen maar één keer in uw systeem, maar kunnen zij wél meerdere functies in verschillende organisaties bekleden. We kennen allemaal wel een persoon in onze familie of vriendenkring die, accountmanager is bij ABN AMRO, penningmeester is op de hockeyclub en jeugdtrainer is van het team van zijn zoon. In SCOPE staat hij/zij maar een keer in het systeem met een overzicht van al zijn functies. Bij andere systemen is dit niet het geval en met honderd van deze allesdoeners in het systeem, betekent dat dus dat u al driehonderd contactpersonen hebt.
  • In Nederland kan men veel titels hebben, doctorandus, Jonkheer, dr., mr. en combinaties van. Ook maken wij in Nederland vaak gebruik van gecombineerde achternamen. Deze mensen wilt u als organisatie natuurlijk op de correcte manier aanspreken in uw e-mails en brieven. Dankzij SCOPE kunt u dit zonder moeite doen.

Vraag een demo aan.