SCOPE marketing technology b.v. heeft opnieuw de Microsoft Gold Partner status behaald in de categorie  ‘Application Development’.  Deze partnerstatus geeft aan dat SCOPE het hoogste niveau van competentie en ervaring met Microsoft technologieën in huis heeft en daarmee tot de top 5% van het ecosysteem van Microsoft behoort.

Volgens Ted Vesters, o.a. verantwoordelijk voor partnermanagement bij SCOPE, heeft het behouden van de Microsoft Gold Partner status een grote toegevoegde waarde: “Met de vernieuwing van onze gold partner status laten wij aan onze klanten zien dat onze producten en enkele van onze bedrijfsprocessen door Microsoft van het hoogste niveau zijn bevonden. Daarnaast biedt het ontwikkelingsplatform van Microsoft een solide fundament voor nieuwe ontwikkelingen, waarmee we onze software-oplossingen sneller en gemakkelijker integreren met andere toepassingen. Hiermee kunnen we nog beter inspelen of specifieke wensen van onze klanten ”.

De filosofie van SCOPE is om software zoals SCOPE CRM en SCOPE KYC Cloud Platform te ontwikkelen die naadloos aansluiten op Microsoft producten zoals Microsoft Word en Microsoft Outlook en dat de SCOPE producten optimaal functioneren in Microsoft omgevingen. Met de Microsoft Gold Application Development Competency wil de software-leverancier extra invulling geven aan deze belofte. Daarnaast wordt deze status gebruikt als een vorm kwaliteitsborging voor klanten van SCOPE.