De algehele GUI (Grafical User Interface) van SCOPE 4.0 is gewijzigd ten opzichte van eerdere versies. SCOPE 4.0 heeft een flatdesign user interface welke in stijl is met Microsoft Office 2016.

INTUÏTIEF EN OVERZICHTELIJK

Het nieuwe design is modern en overzichtelijk. Het gebruik van meer iconen, buttons en minder tekst maakt het mogelijk om op snelle en intuïtieve wijze te navigeren door het systeem.

Wil je blijven werken met de GUI van SCOPE 3.2.2? Via de menuinstellingen kan ook nog voor de oude GUI worden gekozen.

Welkom Dashboard

Een opvallende vernieuwing in de GUI van SCOPE 4.0 is het SCOPE welkomstdashboard. Het nieuwe dashboard biedt sneller overzicht in onder andere gewijzigde activiteiten, niet afgewerkte activiteiten en verjaardagen. Daarbij is het nu ook mogelijk het dashboard zelf samen te stellen door middel van drag & drop.

Nieuwe agenda

SCOPE 4.0 heeft een nieuwe agenda, vergelijkbaar met de agenda in Microsoft Outlook. De nieuwe agenda is een handige tool om op een zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier al uw activiteiten in te boeken. Met functionaliteiten zoals drag & drop, copy paste, schuiven, uittrekken en direct invoeren maken het gebruik snel en eenvoudig.

Verbanden

SCOPE 4 beschikt over een vernieuwd verbandenoverzicht. Deze werkt intuïtief en geeft snel inzicht in de organisatiestructuur van klanten of andere relaties.