Turien & Co, een bekende naam in de wereld van assuradeuren en assurantieadviseurs heeft onlangs besloten om te starten met SCOPE, het CRM systeem van SCOPE marketing technology b.v. (hierna te noemen SMT)

Vanaf september is Turien & Co aan de slag gegaan met SCOPE als CRM systeem. Voor SMT is Turien & Co een belangrijke en leuke klant om mee te werken.

“Turien & Co past gezien onze focus op de financiële markt uitstekend in ons klantportfolio en ik zie er erg naar uit om samen met Turien & Co ervoor te zorgen dat SCOPE optimaal gebruikt wordt en zo snel mogelijk live gaat bij Turien & Co” aldus salesmanager Bas van der Veer.

SCOPE CRM gaat ervoor zorgen dat het relatiemanagement van Turien & Co verder wordt geprofessionaliseerd. Hiervoor wordt een stevig fundament gelegd wat in de toekomst eventueel nog uitgebreid gaat worden.

Ook zijn House of Numbers en tri-plus deze maand klant geworden van SMT. Naar aanleiding van een succesvolle demonstratie hebben beide besloten om met SCOPE aan de slag te gaan om hun klantrelatiebeheer verder te gaan professionaliseren.

SMT is heel blij met de nieuwe klanten en ziet een succesvolle klantrelatie tegemoet.