MIJN Effecten B.V. gaat gebruik maken van de SCOPE KYC Cloud Portal voor het cliënt inventarisatieproces voor zowel bestaande als nieuwe klanten. SCOPE marketing technology en MIJN Effecten hebben gezamenlijk een overeenkomst ondertekend voor het implementeren van de SCOPE KYC Cloud Portal.

Met de SCOPE KYC Cloud Portal kunnen de cliënten van MIJN Effecten op een zeer gebruiksvriendelijke manier de cliënt inventarisatie doorlopen en informatie aanleveren ten behoeve van het KYC Profiel waarop het beleggingsadvies gebaseerd is. Tevens fungeert de SCOPE KYC Cloud Portal als informatiepunt voor de cliënt in het kader van de AVG en kan de cliënt diverse zaken waarop hij in het kader van de AVG recht heeft via de SCOPE KYC Cloud Portal regelen.

 

Voorbereid op de toekomst

Met de in gebruik name van SCOPE KYC neemt MIJN Effecten de volgende stap in de verdere automatisering en professionalisering van haar dienstverlening naar cliënten toe en wordt tevens de fundering gelegd voor verdere groei van de organisatie. Door ook met SCOPE samen te werken aan een geautomatiseerde koppeling tussen SCOPE KYC en haar eigen backoffice systeem wordt de gebruikersvriendelijkheid en cliënt experience van de systemen van MIJN Effecten verder vergroot”, aldus Marcel Rietveld, oprichter van MIJN Effecten. “SCOPE is blij met het vertrouwen van MIJN Effecten in ons SCOPE KYC Cloud Portal”, aldus Salesmanager Bas van der Veer van SCOPE marketing technology b.v. “Wij willen MIJN Effecten dan ook van harte feliciteren met de keuze en heel veel succes wensen met het in gebruik nemen van de SCOPE KYC Cloud Portal.