Copernica Marketing Software (Copernica) en SCOPE marketing technology (SMT), leverancier van het gelijknamige SCOPE CRM systeem hebben een partnership overeenkomst getekend. Copernica en SMT streven ernaar om bestaande en nieuwe klanten in de toekomst beter te kunnen bedienen.

Begin september is SMT officieel partner geworden van Copernica. Met behulp van een door SMT ontwikkelde koppeling tussen SCOPE CRM en Copernica, synchroniseren gebruikers automatisch alle relevante gegevens tussen beide systemen. Dat zorgt ervoor dat beide systemen altijd up-to-date zijn. Naast deze integratie begeleidt en ondersteunt SMT bij het in gebruik nemen van Copernica Marketing Software als technisch implementatiepartner.

De standaard-integratie biedt gebruikers van beide pakketten de mogelijkheid om vanuit SCOPE CRM de doelgroep te selecteren voor een mailing vanuit Copernica. Na verzending worden de resultaten van de mailing weer geïmporteerd in de SCOPE CRM database. Dat zorgt voor een volledig klantprofiel bestaande uit alle contactmomenten en resultaten. Daarnaast is het mogelijk om marketing automation toe te passen door bijvoorbeeld het aanmaken van vervolgacties op basis van de resultaten.

Over Copernica

Copernica is een van de snelst groeiende Nederlandse bedrijven, in 2001 opgezet en nu uitgegroeid tot een internationaal succesvolle ontwikkelaar van e-mailmarketing automationsoftware. Met de krachtige e-mailmarketingsoftware van Copernica zetten gebruikerszelfstandig e-mailmarketingcampagnes, webpagina’s, smsacties en automatische campagnes op.

Kijk voor meer informatie ook op Copernica.com.