FinaMetrica is gekozen tot de “Best Risk Profiling Solution” tijdens de vijfde WealthBriefing Swiss Awards 2018. Wereldwijd opererende ‘Best of breed’ software aanbieders, die werken in de segmenten private banking-, vermogensbeheer- en financiële planning, hebben deze prestigieuze awards in het leven geroepen om bedrijven, teams en individuen te erkennen die volgens het panel van juryleden “innovatie kracht  en vermogen tot excelleren hebben getoond in 2017”.

Risicoprofilering is een categorie met veel concurrentie. De mogelijkheid in de FinaMetrica software om de door de klant gekozen risicotolerantie te vertalen in historisch gelopen risico’s en behaalde rendementen trok vooral de aandacht van de jury. FinaMetrica excelleert en onderscheidt zich hiermee van elke andere subjectieve risicobereidheidstest.

De risicotolerantietest van FinaMetrica is ook ingebouwd in de SCOPE KYC Cloud oplossing. Door het combineren van zowel FinaMetrica als de EPI-engine en de ingevulde kennis en ervaring wordt de best mogelijke totaaloplossing gerealiseerd voor het objectief in kaart brengen van de risicotolerantie, risicocapaciteit en het benodigd risico van de cliënt.

Meer informatie over de SCOPE KYC Cloud oplossing

Wil je meer weten over de SCOPE KYC Cloud oplossing of de integratie met FinaMetrica en PlanPlus Global, neem dan contact met Bas van der Veer via 023-5179200 of b.vanderveer@scope.nl.

Voor meer informatie over FinaMetrica bezoek www.riskprofiling.com. Voor informatie over PlanPlus Global ga naar www.planplus.com