Turien & Co. assuraderen is in zee gegaan met CRM-software ontwikkelaar SCOPE marketing technology b.v. voor het verder professionaliseren van onder andere hun salesprocessen en gegevensbeheersysteem. Afgelopen donderdag vond in Alkmaar de officiële productie plaats.

Turien & Co. koos voor SCOPE CRM
vanwege de herinrichting van salesprocessen & marketingacties

Turien & Co. ontwikkelt samen met verzekeraars producten en diensten op maat. Als een van de grootste assuradeuren in Nederland biedt Turien & Co. Een uitgebreid pakket aan verzekeringen aan van meerdere verzekeraars. De succesvolle onderneming heeft nu besloten om uitgebreide CRM mogelijkheden in te zetten in een pilot van een jaar op de Sales- en Marketingafdeling. SCOPE CRM moet de oplossing bieden voor het beheer van relaties en contactpersonen, het registreren van contactmanagement en list management, doelgroep segmentatie en selecties ter bevordering van commerciële acties en communicatie.

 

Rechts: Jan Hamburger, Manager Markt & Product Turien & Co.
Links: Bas van der Veer, Salesmanager SCOPE marketing technology b.v.

 

Na een implementatietraject van een aantal maanden is Turien & Co. vorige week in productie gegaan. Dit bijzondere moment werd gevierd met een lekkere slagroomtaart en werden de personen die hadden meegewerkt aan het project nog even extra in het zonnetje gezet. Vanaf nu is het belangrijk dat de toegevoegde waarde van SCOPE duidelijk naar voren komt.