SCOPE KYC Cloud oplossing integreert PlanPlus’s FinaMetrica Risk Profiling Solution voor het vaststellen van de subjectieve risicotolerantie op wetenschappelijke basis

portret photo of shawn brayman

Portret van Shawn Brayman de CEO van PlanPlus Global

SCOPE marketing technology b.v. (SMT) kondigt vandaag aan dat SCOPE de FinaMetrica risicotolerantietest en de op miPlanPlus gebaseerde risico profiler heeft geïntegreerd in de nieuwe SCOPE KYC Cloud oplossing.

SCOPE marketing technology, al meer dan dertig jaar een CRM-leider in Nederland, voldoet nu aan de nieuwe Europese Know Your Customer vereisten die in januari 2018 van kracht zijn geworden“, aldus Shawn Brayman, CEO van PlanPlus Global. “We zijn verheugd dat ze hun platform integreren met onze multi-jurisdictionele risicoprofiel- en beoordelingsoplossing.”

Met ons CRM verleden zijn wij experts in het verzamelen van klant informatie, het analyseren van deze gegevens en het in beeld brengen van klantcommunicatie. “We erkennen dat de vereisten van MiFID II om de risicotolerantie van een cliënt vast te stellen op basis van een wetenschappelijk onderbouwde psychometrische test, kennis en programmatuur vereist die wij niet hebben en die niet door ons ontwikkeld kan worden“, aldus Fred A.J. van ’t Hoff, CEO van SCOPE marketing technology b.v.

Na gedegen onderzoek stelden wij al snel vast dat FinaMetrica, een divisie van PlanPlus Global, een wetenschappelijk onderbouwde bewezen oplossing heeft voor het vaststellen van een risicotolerantieprofiel van een cliënt. Naar onze mening is dit de beste oplossing die voor dit doeleinde beschikbaar is. Door de FinaMetrica vragenlijst en algoritmen te integreren in de SCOPE KYC Cloud oplossing, beschikken wij over een best-in-class oplossing voor de Nederlandse en Europese markt. ”

Het vermogen van de PlanPlus oplossing om efficiënt te worden geconfigureerd voor verschillende landen en talen was van cruciaal belang voor de implementatie.

Meer informatie over de SCOPE KYC Cloud oplossing

Wil je meer weten over de SCOPE KYC Cloud oplossing of de integratie met FinaMetrica en PlanPlus Global, neem dan contact met Bas van der Veer via 023-5179200 of b.vanderveer@scope.nl.

Voor meer informatie over FinaMetrica bezoek www.riskprofiling.com. Voor informatie over PlanPlus Global ga naar www.planplus.com