SCOPE CRM oplossing

Een CRM-oplossing die aan al uw behoeften voldoet

Aangepast aan de behoeften van uw branche met de branchespecifieke CRM-oplossingen van SCOPE

Bij SCOPE zijn we betrokken bij onze klanten, we bieden daarom branchespecifieke standaardoplossingen afgestemd op de behoeften van uw branche. Deze branchepecifieke standaardoplossingen worden gecreëerd na uitgebreid onderzoek naar de behoeften en wensen van de branche. Vermogensbeheer is niet hetzelfde als het runnen van een dierentuin, dus waarom zouden hun CRM-systemen hetzelfde moeten zijn?

Deel uw kennis op een professionele maar leuke manier

Communicatie is de sleutel. Beheer al uw klanten en prospects in de SCOPE CRM-oplossing. Verbeter relaties, herken uw klant en genereer meer omzet. Al uw sales processen in één centraal platform zodat u en uw collega’s altijd weten wat er speelt.

Wat bieden wij?

Aangepaste managementinformatie

Gegevens van SCOPE CRM kunnen snel worden geëxporteerd en gepresenteerd naar managementanalyses en managementrapportages. Het is dus eenvoudig om de inspanningen van uw bedrijf te evalueren en inzichtelijk te maken. Zo ziet u in een overzicht mogelijke verbeterpunten.

Klantbeheer

SCOPE CRM is gebouwd voor de hoeksteen van uw dienstverlening: de klant. Met SCOPE CRM bouwt u een waardevolle bron van klantinformatie op (volgens het 'Know Your Customer'-principe), wat bij bijvoorbeeld vermogensbeheerders een geweldig hulpmiddel is bij het aanbevelen van investeringen of om klanten te beschermen tijdens de aankoop van financiële producten.

Ken uw klant volgens MiFID II

SCOPE heeft in 2017 de SCOPE KYC Cloud Portal ontwikkeld, die kan worden geïntegreerd met onze SCOPE CRM-oplossing. De SCOPE KYC Cloud Portal is ontwikkeld door een gevarieerd panel van experts. Van advocaten tot eindgebruikers.

Workflow Management

SCOPE CRM biedt ondersteuning bij het ontwerpen, implementeren en beheren van bedrijfsprocessen. De workflows zijn ontwikkeld met de juiste processtappen, controle- en autorisatiemomenten. Dit zorgt ervoor dat de juiste activiteiten op het juiste moment door de juiste mensen worden uitgevoerd.