Asset Code gaat gebruik maken van de SCOPE KYC Cloud Portal voor het intake proces voor nieuwe cliënten. Asset Code heeft hiervoor een intentieverklaring ondertekend met SCOPE marketing technology voor het leveren van de SCOPE KYC Cloud Portal. Hiermee wordt Asset Code tevens “launching customer” voor de SCOPE KYC Cloud Portal in Luxemburg.

De SCOPE KYC Cloud portal zal geïntegreerd worden met de reeds bestaande client area en zo een nieuw service portal voor cliënten vormen” aldus Marco Hinderink, medeoprichter van Asset Code.

Marco Hinderink beaamt: “Het in gebruik nemen van de SCOPE KYC Cloud Portal levert zowel voor Asset Code als voor haar cliënten belangrijke voordelen op. Cliënten hebben op een zeer gebruiksvriendelijke wijze toegang tot hun eigen gegevens en KYC-dossier en Asset Code heeft op een efficiënte en professionele wijze het KYC-dossier van iedere client onder controle. Eens te meer voor Asset Code een wezenlijk verschil in onderscheidt conform MiFID II en de nieuwe GDPR eisen. Asset Code heeft volledige transparantie voor haar cliënten hoog in het vaandel staan”.

Uiteraard zijn wij verheugd met het vertrouwen van Asset Code in ons SCOPE KYC Cloud Portal en onze organisatie”, aldus Salesmanager Bas van der Veer van SCOPE marketing technology b.v. “Het binnenhalen van de eerste launching customers buiten Nederland past ook uitstekend in onze Europese uitrol strategie en de campagne die we hier in februari voor zijn gestart.”

Meer informatie over de SCOPE KYC Cloud portal
Wil je meer weten over de SCOPE KYC Cloud portal of hoe uw bedrijf ook launching customer kan worden? Neem contact met Bas van der Veer via 023-5179200 of b.vanderveer@scope.nl.