Ostrica vermogensoplossingen gaat in zee met CRM software ontwikkelaar SCOPE marketing technology (SMT) voor de implementatie van SCOPE Vermogensbeheer CRM. Met behulp van deze branchespecifieke CRM software wil Ostrica haar dienstverlening aan klanten en prospects verder professionaliseren.

De belangrijkste redenen om voor SCOPE Vermogensbeheer CRM te kiezen zijn het feit dat het een functioneel complete standaard oplossing is, die voor vermogensbeheerders snel te implementeren is. Dit voorkomt lang implementatietraject met veel consultancy kosten. De opgebouwde branchekennis van SMT en het gegeven dat SCOPE Vermogensbeheer CRM door ontwikkelt op basis van co creatie met de bestaande gebruikers geeft vertrouwen in de toekomst en in SMT als partner. Inmiddels werken een vijftal vermogensbeheerders succesvol met SCOPE vermogensbeheer CRM. Ook de recente aankondiging van de ontwikkeling van een Know Your Customer standaard toepassing voor vermogensbeheerders geeft vertrouwen in een gemeenschappelijke toekomst. Salesmanager Bas van der Veer is enthousiast over deze nieuwe samenwerking:

“Het is altijd enerverend als een nieuwe klant gaat beginnen met SCOPE, wij willen natuurlijk dat alles zo soepel mogelijk verloopt. Wat Ostrica Vermogensoplossingen extra bijzonder maakt is dat zij als eerste vermogensbeheerder gebruik gaan maken van de nieuwste versie van SCOPE Vermogensbeheer CRM (SVC4). Wij willen graag met Ostrica werken aan co creatie, zodat wij ons product kunnen verbeteren, en zij uiteindelijk het beste CRM systeem krijgen.”

Over Ostrica

Ostrica vermogensoplossingen is een onafhankelijke financiële dienstverlener actief sinds 1997 en biedt vermogensbeheer, risicomanagement, inkomensstrategieën en fondsoplossingen voor zowel ondernemers en particulieren als voor instituten. Ostrica is een kwantitatieve vermogensbeheerder waar hoogwaardige technologie een grote rol speelt in het vermogensbeheer en het risicomanagement. Kijk ook op www.ostrica.nl.