Zij gingen u voor…

Wijs en van Oostveen logo

Een van de grootste zelfstandige vermogensbeheerders van Nederland is sinds 2007 klant van SCOPE. SCOPE is samen met Wijs & van Oostveen in zee gegaan voor de realisatie van een branchespecifieke CRM oplossing.

ARTIS logo

Natura Artis Magistra is sinds 2014 klant van SCOPE. SCOPE is gekoppeld aan andere door Artis gebruikte systemen. Op deze manier wordt synergie gecreëerd tussen de verschillende systemen in één totaaloplossing voor ARTIS. Bekijk de klantcase.

Logo Ministerie BZK

Het ministerie van BZK borgt de kernwaarden van de democratie. Het directoraat Wonen, Wijken en Integratie en de Centrale Dienst Communicatie werken met SCOPE.

ING logo

ING Intermediair  is sinds 2005 klant van SCOPE en gebruikt SCOPE voor het beheren van haar relaties in het intermediaire marktsegment. SCOPE biedt ING inzicht in de prestatie, kwaliteit en loyaliteit van hun partners.

Turien & Co. Assuradeuren is een van de grootste assuradeuren in Nederland en is gevestigd in Alkmaar. Turien & Co. is in september 2016 van start gegaan met SCOPE.

OHV is meer dan 80 jaar actief in de financiële markten en is een van de oudste zelfstandige vermogensbeheerders in Nederland. Sinds 2015 gebruiken zij SCOPE.

Ostrica

Ostrica is een onafhankelijke financiële dienstverlener en biedt een breed scala aan vermogensoplossingen voor particulieren, ondernemers, stichtingen, en institutionele instellingen.

TU Delft logo

De TU Delft is sinds 2009 klant van SCOPE en gebruikt voor verschillende faculteiten onze software. Dankzij de SCOPE Studenten Instroomportal is de TU Delft in staat met minder inspanning meer studenten te werven.

Delta Lloyd behaalt meer rendement door met behulp van SCOPE de intermediairs en de eigen verkoop- en marketinginspanningen beter te beheersen en te ondersteunen.