SCOPE CRM biedt oplossingen

Heldere plannen

Wij hebben drie duidelijke pakketten voor u samengesteld. Al vanaf €75,- per gebruiker per maand kunt u uw klantrelaties professioneel gaan beheren. Bekijk ook onze prijzen en pakketten.

100% made in Holland

SCOPE CRM is 100% made in Holland en sluit daarom naadloos aan op het Nederlandse zakenleven.  Gemaakt voor en dóór de Nederlandse markt.

Mede mogelijk gemaakt door...

De developers
De developers van SCOPE hebben ervoor gezorgd dat SCOPE CRM vanaf scratch werd opgebouwd, de meesten werken ook al 15 jaar of langer bij SCOPE, en daar zijn we best een beetje trots op.
De creatievelingen
Aan de creatieve geesten van het bedrijf, die zich onder andere hebben stukgebeten op de User Interface, heeft SCOPE CRM zijn huidige look en feel te danken.
Customer support
De supportafdeling staat tijdens kantooruren altijd voor u klaar om u te helpen met uw probleem. Zowel de helpdesk als customer implementation, gratis en Nederlandstalig.
Het salesteam
De goede- en langdurige band die wij hebben met onze klanten, danken wij aan het salesteam. Dankzij goede CRM en oprechte interesse hebben wij sommige klanten al 20 jaar.

Laat onze klanten spreken

Steven Sarphatie
Wijs & van Oostveen
"Toen wij een CRM systeem uitkozen wilden we een bedrijf waar we een langdurige relatie mee konden opbouwen. Inmiddels al zijn we al tien jaar gelukkig getrouwd met SCOPE."
Erik Bakker
Natura ARTIS Magistra
"Complimenten voor de aanpak en de uitvoering van het ICT-project door SCOPE. In goede harmonie hebben wij mogen werken met een set professionele, aardige en deskundige mensen waar de ervaring vanaf spat."
Carlo Cozzi
TU Delft
"Vanaf het moment van keuze voor SCOPE is het project een echt project geworden met een werkwijze volgens welke goed gewerkt kan worden. SCOPE is een goede en professionele partij waar onze ICT afdeling goed mee kan samenwerken. SCOPE marketing technology b.v. is een partij met grote mensen waar je grote mensenzaken mee kan doen. De implementatie was prima en afgebakend."
Geavanceerde software
Met 30 jaar ervaring en kennis is onze CRM-software doordachter dan dat van onze concurrenten.
Ook in de Cloud
Cloud based of toch liever on-premise? Geen probleem!
Flexibele planning
Wij passen ons aan, aan u. Binnen 8 weken kan uw CRM-systeem geïmplementeerd en geïnstalleerd zijn.
Trainingen
Maak gebruik van de online trainingsfilmpjes of kom voor uitgebreidere informatie op cursus.
Veiligheid
Bij aanschaf van SCOPE is de veiligheid van uw gevoelige informatie gegarandeerd.
Customer Care
Onze helpdesk staat elke werkdag van 09:00-17:30 voor u klaar.

Maak de juiste keuze

Kies voor het meest professionele en complete CRM-systeem op de markt, gemaakt voor en door de Nederlandse markt. Vraag een live demo op uw werkplek aan of bekijk onze prijzen en pakketten.