CRM voor Sport, Leisure en Goede doelen

Veilig uw data versleutelen.
Wij helpen u uw klant te herkennen.

Registreer uw leden direct in uw CRM systeem

Als bedrijf uit de goede doelen of leisure branche heeft u te maken met allerlei obstakels omtrent uw ledenadministratie, fondsenwerving en marketingacties. U wilt dit natuurlijk met zo min mogelijk handelingen in uw CRM systeem hebben en vanuit uw CRM systeem uw marketing acties uitvoeren. Wij hebben in ons CRM systeem, SCOPE CRM, een passende oplossing gevonden voor de ledenadministratie en fondsenwerving.

Bekijk de klant case van Natura ARTIS Magistra

Wat is onze oplossing?

Ledenadministratie

SCOPE CRM biedt handige oplossingen voor het efficiënt inrichten van uw ledenadministratie. Zo kunt u in SCOPE eenvoudig lidmaatschappen aanmaken en beheren. Denk hierbij aan verlengingen, het vaststellen van prijzen en het inlezen van incasso’s. Daarnaast kan SCOPE worden gekoppeld aan diverse kassa- en ticketingsystemen voor het realiseren van een passende totaaloplossing.

Fondsenwerving

Naast consumenten kan het zijn dat u ook te maken heeft met sponsors en donateurs. Om ervoor te zorgen dat zij in u blijven investeren is het van belang te weten wat hem of haar hier tot toe beweegt. Gaat het om een maatschappelijk belang? Gaat het om naamsbekendheid en merchandising? Of investeert uw relatie in u om te netwerken? Al deze vragen zijn van belang om de juiste sponsors en donateurs te behouden en te werven. Daarom biedt SCOPE u ook op het gebied van fondsenwerving talloze handige tools.

Gepersonaliseerde marketing acties

U wilt natuurlijk door middel van marketingacties van zoveel mogelijk bezoekers fans maken. Om dit te realiseren heeft u data nodig. Data die u gebruikt om gepersonaliseerde marketingacties uit te voeren.  In SCOPE legt u alle informatie van uw bezoekers eenmalig vast. Hieronder vallen onder ander: NAW-gegevens, contactgegevens, leeftijd en geslacht, maar ook zachte gegevens zoals hobby’s, vrijetijdsbestedingen en een contacthistorie. Alles om een 360° klantprofiel te creëren voor optimaal inzicht in uw doelgroep.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?