CRM voor Banken en Verzekeraars

Veilig uw data versleutelen.
Wij helpen u uw klant te herkennen.

Benader uw klanten altijd op de juiste manier

Binnen de financiële sector biedt SCOPE branchespecifieke CRM oplossingen voor onder andere banken en verzekeraars. Door een uitgekiende selectie standaardproducten en de inzet van additionele branchegerichte producten kan SCOPE CRM voor uw organisatie werken als een maatwerkoplossing.

Wij werken op dit moment aan een interessante klantcase van Syntrus Achmea Real Estate and Finance. Binnenkort beschikbaar.

Wat is onze oplossing?

Collectiviteiten

Voor verzekeraars biedt SCOPE aanvullende CRM functionaliteiten op het gebied van verkoop en beheer van collectiviteiten. Deze functionaliteiten zijn specifiek gemaakt voor de collectieve verkoop en de verkoop van werkgeversproducten, zoals inkomen en verzuim. Het maakt onderscheid tussen branches, hoofd- en subcollectiviteiten en hun relaties met tussenpersonen. Op deze manier is op een zeer gebruiksvriendelijke manier het gehele relatieprofiel inzichtelijk, zodat de collectieve verzekeraar op verschillende niveaus inzicht heeft in de afgenomen contracten. Contractafspraken kunnen van verschillende niveaus worden geërfd naar een lager niveau en zo nodig worden aangepast.

SCOPE CRM mobiel
SCOPE CRM computer

Relatiebeheer

Het vastleggen van klant- en prospectgegevens helpt u bij het opbouwen van specifieke kennis over uw klanten of prospects. SCOPE biedt daarom voor banken en verzekeraars een CRM oplossing die profielen en portefeuillegegevens van uw relaties compleet en overzichtelijk weergeeft. Zodoende kunt u beter cross- and upsell kansen bepalen, voor een betere klantenbinding zorgen en het relatieve aandeel in het potentieel van de klant vergroten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?