SCOPE CRM

Live demonstratie vanaf uw werkplek
SCOPE CRM scherm

SCOPE CRM

Live demonstratie vanaf uw werkplek

SCOPE CRM scherm
ARTIS logo
Wijs en van Oostveen logo
ING logo
TU Delft logo

Gratis

U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis live demo. Bel 023-5179200 of stuur een e-mail naar info@scope.nl voor een afspraak.

Altijd

Hulp op afstand. Als u ergens niet uitkomt hebben wij altijd Nederlands sprekende support medewerkers voor u klaar staan.

30

Jaar ervaring. En daar teken je voor bij SCOPE marketing technology. Niet voor niets de beste CRM leverancier van Nederland.

Geen

Fouten. Dat is ons uitgangspunt. Door ingebouwde data quality beschikt u over de beste tools om uw relatiebestand te onderhouden.

100%

Made in Holland. Specifiek gemaakt voor de Nederlandse markt met de beste ondersteuning voor een optimaal resultaat.

Duidelijke en flexibele plannen

CRM op maat of CRM basis, wij presenteren een duidelijk plan van aanpak waarin altijd ruimte is voor verandering

SCOPE CRM Basis is dusdanig ingericht dat zowel organisaties die zich richten op bedrijven, als organisaties die zich richten op particulieren alle relevante gegevens rondom een relatie kunnen invoeren en opvragen.

Door onze kennis van de markt en klanten hebben wij op basis van de CRM-behoefte in de marktsegmenten branchespecifieke functionaliteiten ontwikkeld.

Naast branchespecifieke standaard oplossingen, hebben wij ook CRM op maat. Ons Customer Development team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software op maat.

Vergroot uw netwerk

Vergroot uw netwerk, behoud en verbeter uw klantrelaties en herken uw klanten. Profiteer van alle voordelen die SCOPE CRM te bieden heeft. Met SCOPE CRM ligt de wereld aan uw voeten.