Vacature – Technisch talent

Fulltime

Wij zoeken technisch ICT talent!

SCOPE marketing technology b.v. bestaat al 31 jaar, en na 31 jaar vonden wij het tijd om onszelf opnieuw uit te vinden. Er kwam een nieuw product bij, de SCOPE KYC Cloud oplossing. Een “Startup” met 31 jaar ervaring en zekerheid. Hiervoor hebben wij eigentijdse, gezellige en ook eigenwijze medewerkers nodig die ons helpen om deze nieuwe bedrijfscultuur te vestigen.

Wat doen wij? 

Zorgen dat beleggingsinstellingen beter met hun klanten omgaan. In 2016 is SCOPE begonnen met een nieuwe missie en dat is het verbeteren van de ervaringen van klanten van beleggingsinstellingen. Hiervoor hebben wij van “scratch” af aan een nieuwe Know-Your-Customer Cloud oplossing gebouwd (KYC).

Voor de ontwikkeling van de SCOPE KYC Cloud oplossing zijn wij samenwerkingsverbanden aangegaan met internationale bedrijven. Het doel is de beste klanteninventarisatie tool te bouwen voor Europa met als einddoel tevreden klanten voor beleggingsinstellingen.

Wat verwachten wij van jou?

Jij komt het SCOPE KYC team (4 leden) versterken met jouw enthousiaste en leergierige persoonlijkheid die het verschil kan maken. Je denkt mee in oplossingen, bent niet snel uit het veld geslagen en gedreven om onze SCOPE KYC Cloud oplossing groot te maken.

Je bent de spil tussen Development en Commercie. Je denkt mee met het team, kunt ICT vraagstukken oplossen en projectmatig zelfstandig werken. Kennis van marketing en social media is een pré. Onze naamsbekendheid en website worden bijvoorbeeld werkzaamheden die onder jouw beheer vallen. En dat heeft een behoorlijk hoge prioriteit!

Om in aanmerking te komen voor deze leuke vacature, wordt er van jou verwacht dat jij:

  • Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Financiële economie/Informatie- en Communicatie Technologie (ICT), Indien een gewenste opleiding niet is afgerond dient er minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan te zijn;
  • Kennis van dan wel interesse in Fintech;
  • Avontuurlijk ingesteld;
  • Persoonlijke interesse in en kennis van computers;
  • Geen opgever bent en je wil keihard wilt werken om deze (startende onderneming) een groot succes te maken;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit.

Hier staat uiteraard tegenover dat jij terecht komt in een fijne werksfeer in een mooi pand met een hechte groep collega’s waar in ieder zijn eigen dynamiek toevoegt. Ook hebben wij prima marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Reageer snel want wellicht wachten wij wel op jou! Zodra wij de juiste persoon hebben gevonden zullen we de vacature sluiten. Mocht de zoektocht nog iets langer duren om de perfecte kandidaat te vinden, dan houden we de vacature nog even langer open!

Interesse?

Stuur ons jouw CV met pasfoto naar hr@scope.nl en motiveer ons waarom jij onze geschikte kandidaat bent en wij jou wel moeten ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!