Save the date! Update event SCOPE KYC Cloud oplossing

Met trots presenteerde SCOPE marketing technology b.v. donderdag 18 mei de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Know Your Customer (KYC). De SCOPE KYC Cloud oplossing is ondertussen verder ontwikkeld en in het Philips Stadion in Eindhoven zullen wij u op de hoogte brengen van de nieuwste SCOPE KYC Cloud oplossing en bent u als eerste op de hoogte van de nieuwste features. Dit event wordt speciaal voor alle vermogensbeheerders uit België en Nederland georganiseerd en uw aanwezigheid zal zeer op prijs worden gesteld. De inloop zal vanaf 12.00 uur zijn waarbij u welkom wordt geheten met een lekkere lunch. Vanaf 13.00 uur zal het officiële programma starten. Meer informatie en het definitieve programma volgt later.

21 november
12:00 - 17:00
Philips Stadion
Gratis

Programma

13:00 - 13:45

Welkom en algemene introductie

Korte introductie over SCOPE marketing technology b.v. en de SCOPE KYC Cloud oplossing 

Bas van der Veer
SCOPE marketing technology b.v.
13:45 - 14:05

De berekeningen

Monte Carlosimulaties en scenario analyses: Welke input wordt gebruikt en hoe vinden berekeningen plaats? En wat is de logica/berekeningen achter het vaststellen van het maximaal risicoprofiel?

Peter Schäfer
AMCET B.V.
14:05 - 14:35

Pauze

Korte verfrissende break.

14:35 - 15:20

Gastspreker

De gastspreker is Robert van Beek: auteur, spreker, financieel planner, blogger en consultant voor vermogensbeheer. Lees meer op www.robertvanbeek.eu 

Robert van Beek
www.robertvanbeek.eu
15:20 - 15:45

Uitgebreide demonstratie van de Know Your Customer oplossing

Een uitgebreide demonstratie van de SCOPE KYC Cloud oplossing. We doorlopen het proces van de inventarisatie van een natuurlijk persoon en een rechtspersoon. Dit resulteert uiteindelijk het overzicht voor de vermogensbeheerder. 

Bas van der Veer
SCOPE marketing technology b.v.

Schrijf u in!

Naam*

E-mailadres*

Bedrijfsnaam*

Wat gebeurt er met uw gegevens? Uw contactgegevens slaan wij op in SCOPE CRM en gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen over de door u gevraagde service. Wij verstrekken uw gegevens nooit aan derden.

Vragen?

+31 (0)23 51 79 242

marketing@scope.nl

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00