Product Release Event: Know Your Customer 

Met trots presenteerde SCOPE marketing technology b.v. donderdag 18 mei de nieuwste ontwikkeling op het gebied van Know Your Customer (KYC).

18 mei 2017
13:00 - 17:00
Rembrandt Tower Boardroom
Gratis

Programma

13:30 - 14:00

Welkom en algemene introductie van de KYC oplossing

De aanleiding voor de ontwikkeling van de KYC oplossing, uitleg over de co-creatie en het proces rondom de co-creatie. Tevens worden de acht fundamentele elementen van de KYC oplossing overzichtelijk weergeven. 

Fred van 't Hoff
SCOPE marketing technology b.v.
14:00 - 14:30

Hoe zijn we omgegaan met MiFID II, de wettelijke eisen en kaders in de KYC oplossing

Hoe zijn de vragen die gebaseerd zijn op de geldende regelgeving tot stand gekomen? Meer informatie over de kwaliteit van de inventarisatie en de compleetheid van SCOPE KYC. En hoe helpt SCOPE KYC de vermogensbeheerder om compliant te zijn aan de wetgeving?

Noëlle Wijnstekers
Hart Advocaten
14:30 - 14:45

Privacy, veiligheid en techniek

De technische keuzes verklaard zoals Google Material design en de ASP.Net Core ontwikkelomgeving. Veiligheid en privacy: Chinese Walls in de software, encryptie, authenticatie en overige maatregelen. Uitleg over de keuze voor Microsoft Azure als Cloud omgeving.

Dr. Ir. Ernst Peter Tamminga RI
SCOPE marketing technology b.v.
14:45 - 15:00

Wat maakt de KYC oplossing en risicobereidheidsbepaling onderscheidend en uniek

EPI-engine biedt een concreet inzicht in de risico’s en het rendement van beleggen voor uw cliënt. De EPI-engine berekent de haalbaarheid van financiële doelstellingen en presenteert deze overzichtelijk in SCOPE KYC. Een beter alternatief dan de traditionele multiple choice vragen rond risicobereidheid. Dagelijkse berekeningen als basis voor monitoring en geautomatiseerde meldingen. Spelen met variabelen om te komen tot een optimale invulling van bijv. startvermogen, horizon en periodieke stortingen. SCOPE KYC en EPI; een uniek fundament voor uw dienstverlening.

Peter Schäfer
AMCET
15:00 - 15:30

Pauze

Korte verfrissende break.

15:30 - 16:15

Uitgebreide demonstratie van de Know Your Customer oplossing

Demo van het selfservice concept: het invullen van een KYC inventarisatie door een eindgebruiker op basis van een particulier. Vragen die beantwoord zullen worden zijn: Hoe snel werkt het? Hoe lang duurt het om in te voeren? En hoe intuïtief is het?

Bas van der Veer
SCOPE marketing technology b.v.
16:15 - 16:30

Interactieve discussie onder begeleiding van het expertpanel

O.a. Noëlle Wijnstekers, Peter Schäfer, Esther Waal, Bart Lisseveld en Marko Calasan

Gelegenheid tot het stellen van vragen aan het expert panel. Functionele vragen, achtergrond informatie, technische keuzes, waarom EPI? Alles kan en mag gevraagd worden. Het expert panel gaat proberen om zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Tevens komt het overzicht van features en prijzen aan de orde.

Expertpanel