Ontdek de relatie tussen risicotolerantie en het behoud van uw klanten.

Maandag 12 februari komt ”The Godfather of Risk” Paul Resnik van FinaMetrica (www.riskprofiling.com) naar Nederland om exclusief voor relaties van SCOPE marketing technology b.v. een presentatie te geven over het belang van risicotolerantie en de invloed hiervan op de lange termijn relatie met uw cliënten. Paul Resnik is een spreker van wereldformaat en een autoriteit op het gebied van risicotolerantie en -bereidheid.

Naast een inspirerende presentatie van Paul Resnik zal Fred van ’t Hoff namens SCOPE marketing technology b.v. presenteren hoe de uitkomsten van de risicotolerantietest verwerkt worden in het KYC proces en in de SCOPE KYC Cloud oplossing tot uiting komen.

Graag nodigen wij u dan ook uit om van deze unieke gelegenheid gebruik te maken en kosteloos deze Masterclass bij te wonen. De inloop zal vanaf 13.00 uur zijn waarbij u welkom wordt geheten en vanaf 13.30 uur zal het officiële programma starten. U kunt parkeren op het parkeerterrein van ARTIS en u krijgt van ons een uitrijkaart.

Risk Tolerance
12 februari
13:00 - 17:00
ARTIS
Gratis
Paul Resnik

Paul Resnik: ''The Godfather of Risk''

Paul Resnik is een wereldbekende autoriteit op het gebied van risicotolerantie- en profilering. Paul is medeoprichter en eigenaar van FinaMetrica. FinaMetrica heeft psychometrische testen en methodologieën voor het in kaart brengen van persoonlijke behoeften aan multi-assetportefeuilles ontwikkeld. De uitslagen van deze testen helpen adviseurs om de risicotolerantie van clienten in te schatten.

Vanuit zijn rol bij FinaMetrica en expertise is Paul een veelgevraagd spreker op grote internationale congressen.

Programma

13:00 - 13:30

Inloop

U wordt van harte welkom geheten in het Noord-Paviljoen in ARTIS. 

13:30 - 13:45

Welkom

Hoe zorgt u ervoor dat bij een volgende beurskrach uw klanten behouden blijven? 

13:45 - 14:45

Paul Resnik

Paul Resnik presenteert risicotolerantie & risicoprofilering. Hoe zorgt u ervoor dat bij een volgende beurskrach uw klanten behouden blijven?

14:45 - 15:15

Pauze

Korte verfrissende break.

15:15 - 16:15

Integratie SCOPE KYC Cloud oplossing & FinaMetrica

Presentatie en demonstratie over de integratie van FinaMetrica in de SCOPE KYC Cloud oplossing. Hoe werkt FinaMetrica? Hoe hebben de resultaten van de risicotolerantietest invloed op de keuze van het risicoprofiel?

16:15 - 17:00

Afsluiting en borrel