29 mei: “MiFID II en de AVG; de basis voor aandacht voor uw klant.” bij het Fund Seminar Services

De wet- en regelgeving van de toezichthouders wordt vaak gezien als een loden last voor financiële instellingen. Een nadeel dus. In het Cruijffiaanse denken moeten wij op zoek naar het voordeel en in het nadeel. Dit is dé kans om uw klant weer centraal te zetten. MiFID II en de AVG zijn een aanleiding om gegevens correct bij te houden en te delen met uw cliënt. Bovendien kan de cliënt zijn eigen gegevens bijhouden, waardoor een optimale datakwaliteit gegarandeerd is.

29 mei
Gehele dag
Glazenhuis Maarssen
Gratis

Fund Seminar Services

Het SCOPE KYC Cloud Portal is ontwikkeld om het KYC-proces te faciliteren in het wettelijke kader van MiFID II en de AVG. De SCOPE KYC Cloud Portal is geïntegreerd met Monte Carlo-simulatiesoftware en de wereldberoemde FinaMetrica risicotolerantietest. De SCOPE KYC Cloud Portal verschaft uw cliënt tevens toegang tot de in uw systeem opgeslagen persoonsgegevens. Het is een prachtige cliëntenportal ontwikkeld voor het gebruik vóór en dóór uw cliënten.

SCOPE4 Vermogensbeheer CRM zet de cliënt centraal in uw bedrijf. Alle medewerkers hebben toegang tot het cliëntprofiel. Door de combinatie van de SCOPE KYC Cloud Portal en SCOPE4 Vermogensbeheer CRM heeft u de ideale omgeving om uw cliënten nog beter te bedienen.

Het nadeel heeft dus een duidelijk voordeel. MiFID II en de AVG; de basis voor aandacht voor uw klant.

man in pak houdt briefje vast met daarop "A satisfied customer is te best business strategy of all'

Voor wie is het Fund Seminar Services?

Komende dinsdag 29 mei 2018 organiseert Fund Seminar een informatiedag voor vermogensbeheerders en adviseurs. Diverse dienstverleners aan vermogensbeheerders en adviseurs zullen presentaties geven over hun dienstverlening.

Aan professioneel vermogensadviseur zijn, worden steeds meer eisen gesteld. Niet alleen door klanten, maar juist ook door de wetgever en andere ‘regulators’. Deze eisen gaan onder meer over opleiding, maar ook over ICT infrastructuur en governance.
Tijdens Fund Seminar Services zullen tientallen sprekers de deelnemers aan dit unieke seminar bijpraten over de meest actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Tijdens Fund Seminar Services aandacht voor: compliance, data-integriteit, juridische aspecten en nog veel meer.

Bron: www.fundseminar.nl/services