Vacancies

Business Development Manager - full time

Wie zijn wij en wat wordt jij?

Allereerst zullen wij ons introduceren. Wij zijn SCOPE, wij zijn sinds 1987 enthousiast bezig met CRM, en nee, dat verveelt ons nog steeds niet. Nou ja, een beetje want we zijn ook keihard bezig geweest met een state-of-the-art “Know Your Customer” oplossing wat ons eigenlijk ook een FINTECH bedrijf maakt. Dat product willen wij op een eigentijdse manier internationaal gaan verkopen met behulp van een jong, gedreven en vooral enthousiast team. Daarbij hebben wij jou nodig als Business Development Manager!

Wat ga jij doen en wat verwachten wij van jou?

Je gaat een nieuw internationaal klantenbestand op bouwen in de Financiële dienstverlening en met de focus op vermogensbeheerders. Naast Nederland zullen we ons speelveld gaan verbreden richting België, Zwitserland en Luxemburg.

Wat verwachten wij van jou? Jij bent enthousiast en commercieel ingesteld. Je vindt het niet erg om een stukje te rijden en bent gek op Vlaamse frieten, kaasfondue en bent niet vies van de Luxemburgse bourgondische levensstijl. Verder kun je overzichtelijk en gestructureerd werken en heb je een extraverte persoonlijkheid met een vlotte babbel. Jij gelooft in de kracht van ons product en gaat jezelf dus ook in ons product verdiepen.

Interesse?

Stuur ons jouw CV met pasfoto naar hr@scope.nl en motiveer ons waarom jij onze geschikte kandidaat bent en wij jou wel moeten ontmoeten!

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Eisen

Om in aanmerking te komen voor de baan als Business Development Manager wordt er van jou verwacht dat je:

  • Minimaal een HBO opleiding hebt afgerond in de commerciële richting;
  • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse- en Engelse taal, Frans en Duits is een pré;
  • Passie hebt voor ICT en FINTECH en dit kunt overbrengen;
  • Een echte doorzetter bent!

Hier staat natuurlijk tegenover dat je terecht komt in een fijne werksfeer met een hechte groep collega’s. En een marktconform salaris, heel belangrijk. 😉